ΚΚΕ για Γεροβασίλη: Έρχονται νέες ανατροπές στα εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα

703000-kke.jpg

07-06-2016 14:39

Δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με αφορμή τις δηλώσεις της Όλγα Γεροβασίλη, ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο κατάργησης του 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, ασκεί σήμερα, Τρίτη (07/06/2016), το ΚΚΕ.

«Σήμερα, η κυβερνητική εκπρόσωπος παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς, ότι επίκεινται νέες ανατροπές στα εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα. Επικεντρώνοντας στο 13ο – 14ο μισθό και τις ομαδικές απολύσεις, που είναι ένα μέρος μόνο των απαιτήσεων του κεφαλαίου και των δεσμεύσεων του τρίτου μνημονίου, επιβεβαίωσε ουσιαστικά ότι η κυβέρνηση είναι σε συζήτηση με την μεγαλοεργοδοσία για όλα τα καυτά εργασιακά ζητήματα που έχουν τεθεί στο τραπέζι, συμπεριλαμβανομένων των εμποδίων στο δικαίωμα της απεργίας», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Περισσός.

Και καταλήγει το ΚΚΕ: «Οι αναφορές της δε στις “βέλτιστες πρακτικές της ΕΕ”, ως δήθεν εγγύηση για την προστασία των εργαζομένων, μόνο γέλιο προκαλούν, αφού αυτές οι πρακτικές είναι τα αντεργατικά μέτρα που υλοποιούνται στη Γαλλία και σε άλλες χώρες της ΕΕ».ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...