Μακάβρια γκάφα από τον Βούτση: Έστειλε συλλυπητήρια στον Νικολόπουλο ενώ η κόρη του είναι ζωντανή!

702368-nikosvoutsis.jpg

05-06-2016 12:26

Είναι απίστευτο τι μπορεί να συμβεί, όταν ο δεύτερος τη τάξει πολιτειακός παράγοντας της χώρας, χωρίς να έχει μπει καν στον κόπο να επιβεβαιώσει μια τόσο σοβαρή πληροφορία, όπως οφείλει και εν προκειμένω αφορά στο εάν μια 16χρονη κοπέλα βρίσκεται ή όχι στη ζωή, αποστέλλει συλλυπητήριο μήνυμα στους γονείς της και μάλιστα αυτό δημοσιεύεται στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, χωρίς την παραμικρή διασταύρωση.

Ο Νίκος Βούτσης έκανε μια μακάβρια γκάφα, η οποία είναι από μόνη της τραγική και αποθεώνει την ανευθυνότητα του συγκεκριμένου ανθρώπου. Πώς είναι δυνατόν να μην μιλήσει με το περιβάλλον του βουλευτή ή ακόμη και με τον ίδιο, για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα;

Εμείς από την πλευρά μας, ως Newsbomb.gr οφείλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη για τη δημοσίευση αυτής της είδησης και εκφράζουμε την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή μας στην οικογένεια του Νίκου Νικολόπουλου.

Διαβάστε το μήνυμα του προέδρου της Βουλής:

«Αγαπητέ Νίκο,

Είναι στιγμές που τα λόγια μοιάζουν φτωχά για να εκφράσουν τη συμπαράσταση στον πόνο της απώλειας ενός τόσο προσφιλούς προσώπου. Δεχθείτε, εσύ και η οικογένειά σου, τα πιο θερμά συλλυπητήριά μου για την απώλεια της αγαπημένης σας κόρης.

Σας συγχαίρω ταυτόχρονα για την απόφασή σας να δωρίσετε τα όργανα του παιδιού σας, δίνοντας με τον τρόπο αυτόν ένα υπέροχο μήνυμα για την αξία της ανθρώπινης ζωής μέσα από την προσφορά στον συνάνθρωπο.

Θα ήθελα, από κοινού μαζί σας, να εξετάσουμε τις δυνατότητες αρωγής της Βουλής των Ελλήνων προς τους ειδικευμένους φορείς θεραπευτικής και εκπαιδευτικής φροντίδας ως ελάχιστο δείγμα ηθικής συμπαράστασης έναντι όσων καθημερινά δίνουν αυτόν τον αγώνα ζωής.».ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...