Είμαι πολύ ωραίος…. Βεβαίως, βεβαίως…

433450-7226_aris_spiliotopoylos_me_tin_sintrofo_toy_2152016.jpg

27-05-2016 23:06

Δεν φταίμε εμείς… Πραγματικά. Δείτε το ύφος του Άρη Σπηλιωτόπουλου όπως το έπιασε ο φωτογραφικός φακός του Gossip-tv.gr και θα μας δικαιώσετε. 

Ο γνωστός πολιτικός έχει μια εντυπωσιακή εμφάνιση και σίγουρα το ξέρει. Όπως ξέρει να περνάει καλά στη ζωή του ως άνθρωπος σύγχρονος χωρίς ποτέ να σκεφτεί αν θα πάει στα μπουζούκια ή στα κλαμπ για να μην σχολιαστεί είτε θετικά είτε αρνητικά. 

Αυτή τη φορά επέλεξε για την διασκέδασή του το Θέα και εμφανίστηκε συνοδευόμενος από μελαχρινή καλλονή που αν δεν κάνουμε λάθος είναι η πρώην- σύμφωνα και με τα λεγόμενά του- σύντροφός του από το 2012, Νάνσυ Λεονάρδου με αλλαγμένο look. 

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει οτι επανασυνδέθηκαν, αφού όπως ο ίδιος έχει πει δεν βρίσκει τίποτα περίεργο στο να διατηρεί ένας άνθρωπος πολύ καλές έως και φιλικές σχέσεις με έναν άνθρωπο ακόμα και μετά τον χωρισμό.

Οφείλουμε δε, ακόμα να πούμε πως ο Άρης Σπηλιωτόπουλος μάλλον δεν είναι η χαρά του επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων αφού όλο το βράδυ την έβγαλε με ανθρακούχο νερό. ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr


loading...