Οργή για τον Τούρκο που αυνανίστηκε πάνω σε κοιμισμένη επιβάτιδα λεωφορείου (Vid)

700395-5749d7aac361882d478b45ae.jpg

29-05-2016 11:55

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Τουρκία από την αποκάλυψη ότι ένας εργαζόμενος, σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες μέσων μαζικής μεταφοράς της χώρας, πιάστηκε επ’ αυτοφώρω τη στιγμή που αυνανιζόταν πάνω από μία επιβάτιδα, που κοιμόταν κατά τη διάρκεια διαδρομής με λεωφορείο. Το θύμα δηλώνει ότι το γεγονός αντανακλά «το καταπιεστικό περιβάλλον κατά των γυναικών που επικρατεί στη χώρα».

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της διαδρομής από τη Μούγλα στην Κωνσταντινούπολη την Τρίτη (24/5), ο βοηθός λεωφορείου της Metro Turizm φέρεται ότι άρχισε να αυνανίζεται πάνω από μια γυναίκα, η οποία είχε αποκοιμηθεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Hurriyet η γυναίκα ξύπνησε ξαφνικά από τις άναρθρες κραυγές του άνδρα καθώς εκσπερμάτωνε στο πρόσωπο και τα ρούχα της γυναίκας.

«Μπήκα στον πειρασμό και το έκανα», δήλωσε ανερυθρίαστα ο βοηθός του λεωφορείου κατά τη διάρκεια ένορκης διοικητικής εξέτασης της εταιρείας Metro Turizm.

Με τη βοήθεια ενός άλλου επιβάτη, ο οποίος ήταν δικηγόρος, η σοκαρισμένη γυναίκα κάλεσε την αστυνομία, η οποία κλήθηκε να περιμένει το λεωφορείο στην επόμενη στάση για να συλλάβει τον δράστη, ενώ σύμφωνα με την τουρκική Sun, η γυναίκα αναγκάστηκε να περιμένει για σχεδόν μια ώρα χωρίς να σκουπίσει το πρόσωπο της μέχρι να φθάσουν οι αστυνομικοί και να λάβουν δείγμα του σπέρματος ως αποδεικτικό στοιχείο.

Ο δράστης αν και ανακρίθηκε από τις αρχές στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, γεγονός που, όπως ήταν φυσικό, εξόργισε την κοινή γνώμη στην Τουρκία, ιδιαίτερα μέσα από το hashtag του Twitter  #SapıkMetroKapatılsın, δηλαδή «να κλείσει η διεστραμμένη εταιρεία Metro».

(Βίντεο δημοσίας συγγνώμης από την πρόεδρο της εταιρείας)ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...