Αγραφιώτου: Γιατί ο «δράκος» του Αμαρουσίου θεωρείται ο νούμερο 1 ύποπτος;

699839-timthumb.jpg

27-05-2016 7:45

Ο επίδοξος «δράκος» του Αμαρουσίου θεωρείται από τις Αρχές ο Νο1 ύποπτος για την άγρια δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου, στο υπόγειο πάρκιγνκ γνωστού σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι.

Βασικός ύποπτος για την πρωτοφανούς σκαιότητας δολοφονία της 69χρονης Αγραφιώτου θεωρείται ο 30χρονος «δράκος» του Αμαρουσίου, που είχε επιτεθεί σε έξι γυναίκες την ώρα που αυτές διέσχιζαν υπόγειες διαβάσεις.

Ποια τα κοινά στοιχεία με την υπόθεση της Αγραφιώτου;

Οι Αρχές θεωρούν ότι είναι πολύ πιθανό πίσω από τη δολοφονία της Αγραφιώτου να βρίσκεται ο «δράκος» καθώς στις τρεις από τις έξι σεξουαλικές επιθέσεις που καταγγέλθηκαν, ο δράστης είχε επιτεθεί στα θύματά του από πίσω. Στη συνέχεια τις έριξε κάτω και επιχείρησε να τους βγάλει το παντελόνι. Κάτι παρόμοιο θεωρούν ότι έγινε και στην 69χρονη. Ο δολοφόνος την πέταξε με μίσος στις σκάλες και την έσυρε μέχρι το τρίτο υπόγειο σκοτεινό πάρκινγκ.

Επίσης ένα άλλο στοιχείο είναι ότι η πρώτη σεξουαλική επίθεση του δράστη καταγράφεται το πρωί της 19ης Απριλίου, δύο μέρες πριν την εξαφάνιση της Ελευθερίας Αγραφιώτη.

Η περιοχή που βρέθηκε νεκρή η Αγραφιώτου βρίσκεται στην ακτίνα δράσης του 30χρονου «δράκου».

Τέλος, σχεδόν σε όλες τις επιθέσεις του, οι γυναίκες είχαν στην κατοχή τους τσάντες με χρήματα και προσωπικά αντικείμενα τα οποία ο δράστης δεν αφαίρεσε. Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση της 69χρονης, δίπλα στο πτώμα της οποίας βρέθηκε η τσάντα της με χρήματα, κινητό, στοιχεία ταυτότητας και άλλα προσωπικά αντικείμενα.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...