Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Η «Μουρμούρα» είναι μια ειδική συνθήκη»

432199-13d86926fa2b1ca96704720c9bd3f690.jpg

24-05-2016 4:10

Για το ενδεχόμενο να συνεχίσει η «Μουρμούρα» μια ακόμη σεζόν αλλά και για τη συνέχεια του ρόλου της ως «Μαρίνα», μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

Πώς σας φαίνεται η προοπτική μιας τέταρτη χρονιάς;

«Ενδιαφέρουσα και πολύ προκλητική. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω ακόμη τι θα γίνει. Δεν έχουμε υπογράψει κάποιο συμβόλαιο και ελπίζω, αν όλα πάνε καλά, να συμβεί. Αν συμβεί είναι μια πρόκληση γιατί το θεωρώ δύσκολο ύστερα από τέσσερα χρόνια να μπορέσεις, να κρατήσεις την ποιότητα που θέλεις να έχεις. Εγώ γενικά το προσπαθώ σε ό,τι κάνω, όποτε το κάνω»

Σας έχει ξανασυμβεί να είστε σε μια σειρά με τρεις και πλέον σεζόν;

«Όχι. δεν μου έχει τύχει ούτε στην τηλεόραση ούτε στο θέατρο, γιατί δεν μου αρέσει να κάνω κάτι που τραβάει πολύ. Δεν περνάω πολύ καλά, γιατί από ένα σημείο και μετά δεν έχεις κάτι παραπάνω να δώσεις. Η «Μουρμούρα» είναι μια ειδική συνθήκη, γιατί στηρίζεται πολύ στον αυτοσχεδιασμό και για μένα έχει ιδιαίτερο δημιουργικό ενδιαφέρον»

Η Μαρίνα πάντα ψάχνει να κάνει κάτι διαφορετικό και στο πρώτο επεισόδιο της επόμενης εβδομάδας παίρνει μέρος σε ένα διαγωνισμό καραόκε με έπαθλο ένα ταξίδι.

«Νομίζω ότι αυτός ο χαρακτήρας πάντα προσπαθεί να βρει κάτι καινούργιο. Δεν κατακάθεται ποτέ στο κάθε μέρα και εδώ είναι το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Και τα δύο την ενδιαφέρουν. Και το να πάει το ταξίδι και το να τραγουδήσει και να δείξει ότι τα καταφέρνει»

Δηλαδή πιστεύει στις φωνητικές της ικανότητες.

«Πιστεύει ότι τα πάντα τα κάνει πολύ καλά, τουλάχιστον σε πρώτο επίπεδο. Από εκεί και πέρα όλα είναι σχετικά»

Και δεν το κάνει μόνη. Βάζει και τον Ηλία στο παιχνίδι.

«Είναι ο σύντροφος της, όπως και να έχει. Θεωρώ ότι είναι ουσιαστικά σύντροφοι, με όποιο τρόπο βρίσκει ο καθένας για να είναι μαζί με κάποιον άλλο και να προχωράει στη ζωή. Αγαπιούνται, είναι δεμένοι», λέει σε συνέντευξη της στο Τηλεκοντρόλ.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr


loading...