Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ποζάρει με το μαγιό της και αποκαλύπτει “Σκέφτομαι να ξαναφτιάξω τη ζωή μου!”

ntoretta

23-05-2016 9:53

Σέξι μαμά η Ντορέττα Παπαδημητρίου… Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός βρίσκεται στα καλύτερά της και παρά τη δύσκολη περίοδο που πέρασε με το κόψιμο της εκπομπής “Καλημερούδια” χαμογελά και βλέπει τα πράγματα με αισιοδοξία. Στο πλευρό της άλλωστε, έχει πια τον αγαπημένο της Αλέξανδρο Φρατζολίνι.

“Είμαι σε μια φάση που σκέφτομαι να ξαναφτιάξω τη ζωή μου”, αποκαλύπτει χαρακτηριστικά η Ντορέττα στο People.

Είναι η πρώτη φορά μετά το διαζύγιο σου που σε βλέπουμε χαλαρή στα να δημοσιοποιηθούν δεδομένα της προσωπικής σου ζωής.

“Είμαι πιο χαλαρή, με την έννοια πως αντιμετώπισα με μεγαλύτερη ψυχραιμία τη δημοσιότητα που δόθηκε φέτος στην προσωπική μου ζωή. Σίγουρα στη δημοσιότητα που δόθηκε έπαιξε ρόλο η καθημερινή μου τηλεοπτική παρουσία. Αλλά και εγώ είμαι σε φάση που δεν με ενοχλεί τόσο”.

Πώς ένιωσες όταν είδες τις παπαράτσι φωτογραφίες σε εξώφυλλο;

“Δεν ένιωσα σοκ που θα πάθαινα παλαιότερα. Είμαι σε μια πιο ήρεμη φάση”.

Δεν έχει να κάνει και με τον άνθρωπο που είσαι μαζί;

“Φυσικά και έχει να κάνει με τον Αλέξανδρο, αλλά και με την δική μου οικογενειακή κατάσταση, με τον τρόπο που έχουν ενσωματωθεί και δέσει όλα αυτά. Εξακολουθεί να μην μου αρέσει να πολυμιλάω για αυτό. Προτεραιότητα σε όλα είναι τα παιδιά μου…”

Υπάρχουν δημοσιεύματα που σε θέλουν να επισημοποιείς τη σχέση σας.

“’Όχι δεν ετοιμάζομαι για επισημοποιήσεις. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Όπως έχω πει όμως και πριν από αυτήν τη σχέση μου είμαι σε μια φάση που σκέφτομαι να ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Το “ξαναφτιάζω” δεν μου αρέσει ως λέξη, γιατί μια χαρά φτιαγμένη είναι, όμως θα ήμουν θετική στο επόμενο βήμα, όποτε αυτό προκύψει”.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!


loading...