Πολυνομοσχέδιο – Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Δεν αξίζεις να είσαι πρωθυπουργός

698372-mh.jpg

22-05-2016 15:56

«Τα ψέματα, οι αυταπάτες, η ασχετοσύνη, η υποκρισία έχουν μεγάλο κόστος», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ που κατακεραύνωσε τον πρωθυπουργό από το βήμα του Κοινοβουλίου.

Νέα σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή.

«Ο κ. Τσίπρας μας είχε πει ότι δεν πρέπει να τον κατηγορήσουμε ότι μας είπε ψέματα, αλλά γιατί απλά είχε αυταπάτες. Τι είναι χειρότερο, ένα ψεύτης πρωθυπουργός ή ένας αυταπατώμενος ο οποίος δεν έχει συναίσθηση τι γίνεται γύρω του;» διερωτήθηκε ο κ. Μητσοτάκης και τόνισε πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν αξίζει να είναι πρωθυπουργός της χώρας.

Απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα τον χαρακτήρισε ως ένα πολιτικό που την άγνοιά του την εμφάνισε ως αντισυμβατική μαγκιά. «Δεν είναι μαγκιά να μην έχει ιδέα για ποιο πράγμα μιλάς, σημαίνει απλούστατα ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Εκτός από αυταπάτη υπήρχε πολιτική απάτη, κυνική, οργανωμένη και αδίστακτη», σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγορώντας παράλληλα τον πρωθυπουργός για αδυναμία στοιχειώδους αυτοκριτικής.

«Αντί να ανακαλύψετε την ευθύνη της αλήθειας συνεχίζετε να ψεύδεστε. Ρίχνετε ακόμη περισσότερο νερό στο μύλο του πολιτικού κυνισμού. Ο πολιτικός κυνισμός της εξουσίας καταλήγει πάντα σε σκάνδαλα. Οι πληγές της σύντομης παραμονής σας στην εξουσία δεν θα επουλωθούν γρήγορα. Η Ελλάδα είναι μια χώρα σε καραντίνα, βιώνει μια πρωτοφανή υποβάθμιση στην ευρωπαϊκή σκηνή», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε πως ήρθε η ώρα του λογαριασμού για την κυβέρνηση. «Τα ψέματα, οι αυταπάτες, η ασχετοσύνη, η υποκρισία έχουν μεγάλο κόστος», σημείωσε και πρόσθεσε πως η ελληνική οικονομία θα χάσει το 2015 και 2016 21 δισ. ευρώ από την επιστροφή στην ύφεση. Δηλαδή 5.000 ευρώ για το κάθε νοικοκυριό.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...