«Έλιωσαν» στα γέλια στη Βουλή – Δρίτσας: Δεν πολιτεύτηκα εναντίον της COSCO

697696-dritsas.jpg

19-05-2016 21:10

Σε κλίμα σκληρής αντιπαράθεσης συζητείται στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο με τα μέτρα των 1,8 δισ. ευρώ.

Η κυβέρνηση δέχεται σφοδρή κριτική από τα κόμματα της αντιπολίτευσης αναγκάζοντας ορισμένους υπουργούς να πουν και «ανοησίες».

Είναι ενδεικτικό το επεισόδιο μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη με τον υπουργό Ναυτιλίας, Θοδωρή Δρίτσα, όταν ο πρώτος υπενθύμισε όσα έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ για την COSCO.

«Δεν πολιτεύτηκα εναντίον της COSCO», ανταπάντησε ο κ. Δρίτσας με τους βουλευτές της αντιπολίτευσης να ξεσπούν σε γέλια.

«Πολιτεύτηκα και πολιτεύομαι με βάση τις απόψεις που έχω για το τι είναι το δημόσιο συμφέρον που καθορίζεται από τις συνθήκες που επικρατούν. Δεν με νοιάζει να είμαι περισσότερες ημέρες υπουργός», είπε ο κ. Δρίτσας προκαλώντας γέλιο.

Παράλληλα κατηγόρησε τον κ. Γεωργιάδη ότι πολιτεύεται με εξυπνακισμούς και αγωνία να ξαναπάρει την καρέκλα εξουσίας.

«Σας μίλησα με σεβασμό. Όχι απαξιωτικά», επισήμανε από την πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης για να προσθέσει: «Είπα ότι η απόφασή σας για την εκχώρηση του λιμανιού στην COSCO ήταν δύσκολη για εσάς. Εγώ, όταν διαφώνησα με το προηγούμενό μου κόμμα παραιτήθηκα από υπουργός Ναυτιλίας και βουλευτής. Μεταξύ των δυο μας το ποιος μπορεί να ζήσει χωρίς καρέκλα εξουσίας έχει φανεί στην πράξη. Παραιτηθείτε όπως και εγώ και τα ξαναλέμε. Εσείς ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είχατε χαρακτηρίσει την αποικιοκρατική δύναμη και σήμερα υπογράφετε να πάρει τον ΟΛΠ. Στην πολιτική και τη ζωή υπάρχει κάτι που λέγεται συνείδηση».ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...