Στον κόσμο του ο ΣΥΡΙΖΑ: Εξήγγειλε κατάργηση των Πανελλαδικών κατά την πρεμιέρα τους!

696788-panelladikes999.jpg

17-05-2016 7:32

Η φράση «bad timing» (ελληνιστί «κακή χρονική στιγμή») εκφράζει απόλυτα τη στάση που επιδεικνύει το βαθύ ΣΥΡΙΖΑ, το τμήμα Παιδείας του οποίου αποφάσισε, τη στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες μαθητές εξετάζονταν στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, για μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, να εξαγγείλει την κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το αρμόδιο τμήμα του κυβερνώντος κόμματος ανακοίνωσε ότι στόχος του είναι η «ελεύθερη πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση», γεγονός που συνεπάγεται την οριστική απόσυρση του θεσμού των Πανελληνίων.

Κανείς δεν αμφισβητεί το γεγονός ότι η διαδικασία των εξετάσεων είναι μια εξαιρετικά στρεσογόνος κατάσταση, στην οποία υποβάλλονται οι μαθητές και σίγουρα κανείς δεν διαφωνεί με μια μεταρρύθμιση στον τρόπο εισδοχής των μαθητών στα πανεπιστήμια και τα τεχνολογικά ιδρύματα.

Όμως, εκείνο που προξενεί εντύπωση είναι γιατί η Κουμουνδούρου αποφάσισε ανήμερα της πρεμιέρας των Πανελλαδικών, τη στιγμή που είναι δεδομένη η πίεση που προέρχεται από την εξεταστική διαδικασία να μιλήσει για αλλαγές;ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...