Ο Κάμερον επιμένει για Τραμπ: Είναι διχαστικός, ανόητος και… λάθος!

696732-untitled-383.jpg

16-05-2016 22:03

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον επιμένει στην άποψή του ότι η πρόταση του Ντόναλντ Τραμπ για μια προσωρινή απαγόρευση της εισόδου μουσουλμάνων στις ΗΠΑ είναι “διχαστική, ανόητη και εσφαλμένη”, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος.

Ο Τραμπ, όταν ερωτήθηκε γι’ αυτή την κριτική που του έγινε από τον Κάμερον, δήλωσε πως τέτοια σχόλια δείχνουν ότι είναι απίθανο να έχει μια καλή σχέση με τον βρετανό πρωθυπουργό.

“Ο πρωθυπουργός έκανε πολύ σαφείς τις απόψεις του για τα σχόλια του Ντόναλντ Τραμπ. Διαφωνεί μ’ αυτά”, δήλωσε ο εκπρόσωπος.

“Συνεχίζει να πιστεύει ότι η παρεμπόδιση των μουσουλμάνων να εισέρχονται στις ΗΠΑ είναι διχαστική, ανόητη και εσφαλμένη. Επιμένει στα σχόλιά του”.

Ο εκπρόσωπος, ερωτηθείς ποιον θα προτιμούσε ο Κάμερον να γίνει ο επόμενος πρόεδρος, δήλωσε ότι δεν θα κάνει σχόλιο για μια εκλογή σε άλλη χώρα, όμως τόνισε πως ο βρετανός ηγέτης έχει δηλώσει με σαφήνεια ότι θα εργαστεί με οποιονδήποτε κερδίσει.

“Έχει δεσμευτεί να διατηρήσει την ειδική σχέση” της Βρετανίας με τις ΗΠΑ, δήλωσε.

Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι αυτή τη στιγμή δεν σχεδιάζεται καμιά συνάντηση ανάμεσα στον Κάμερον και τον υποψήφιο για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικανών Τραμπ, αλλά αν προταθεί να πραγματοποιηθεί μια τέτοια συνάντηση, ο πρωθυπουργός θα το εξετάσει.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr