Οι Συμμαθητές: Η κόντρα Μαριλένας-Αριστείδη κορυφώνεται!

431261-vhfgh45-6.jpg

16-05-2016 17:08

Η κόντρα της Μαριλένας και του Αριστείδη κορυφώνεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Oι Συμμαθητές“.

Ο θείος της Ίριδας μαθαίνει πως η ανιψιά του είναι έγκυος της ζητά να ρίξει το παιδί, διότι κάτι τέτοιο δεν ήταν στα σχέδια τους.

Θορυβημένος από το γεγονός της εγκυμοσύνης και πιστεύοντας πως η κοπέλα έχει αρχίσει να συμπαθεί τον πατέρα της Και την οικογένεια Κουλούρη, αλλά και πως ο έρωτάς της με τον Ανδρέα την κάνει αδύναμη, έρχεται στην Αθήνα!

Έτσι, οι δυο τους, εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη ρευστών κεφαλαίων που αντιμετωπίζει η Κούλντογκ, βάζουν σε εφαρμογή το τελευταίο μέρος του σχεδίου τους για την καταστροφή της. Την ίδια στιγμή, η σχέση του Αριστείδη και της Μαριλένας είναι τεταμένη. Ο επιχειρηματίας πηγαίνει στο σπίτι της κόρης του νευριασμένος, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν για τον Άρη λόγω του ότι δεν εργάζεται στη δουλειά του παππού του, αλλά επέλεξε να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση.

 Μιλά, λοιπόν, άσχημα τόσο στην κόρη του όσο και στον εγγονό του, γεγονός όμως που εξοργίζει ακόμη περισσότερο τη Μαριλένα. Εκείνη τότε προσπαθεί με κάθε τρόπο να πει στον πατέρα της πως η περιουσία τους και όσα ο ίδιος έχτιζε τόσα χρόνια κινδυνεύει από την Ίριδα. Ο άντρας, όμως, δεν δέχεται καμία κουβέντα και κατηγορεί τη Μαριλένα πως η ίδια ζει από την Κούλντογκ όλα τα χρόνια, χωρίς όμως στην ουσία να προσφέρει κάτι σ’ αυτή και, γενικά, της μιλά πολύ σκληρά.

 Τότε ο Άρης υπερασπίζεται τη μητέρα του, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί και ο ίδιος με τον παππού του. Τότε η Μαριλένα αποφασίζει να βάλει ένα τέλος σ’ αυτόν τον καβγά διώχνοντας τον πατέρα της από το σπίτι. Είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια βρίσκεται σε τόσο, μεγάλη ρήξη, ενώ κανείς δεν φαίνεται διατεθειμένος να κάνει βήμα πίσω.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr


loading...