Τα θέλουν όλα: Οι δανειστές ζητούν και το πτητικό επίδομα

695707-polemikh-aeroporia.png

12-05-2016 19:49

Πείτε επιτέλους ένα «όχι»… 

Τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο στις ΕΔ .Ειδικά σ΄ ότι έχει να κάνει με τις αποδοχές των στρατιωτικών. Ακόμη κι αυτές που αποτελούν ταμπού ακόμη και για να συζητηθούν. Οι δανειστές δεν έχουν ταμπού και θέτουν ζητήματα ωμά. Έχουν επίσης άψογη ενημέρωση από την λεγόμενη “τρόϊκα εσωτερικού” η οποία και επί “δεξιάς” και επί “αροστεράς” λειτουργεί και κρατά ενήμερους τους υπαλλήλους των “θεσμών”.

Οι δανειστές λοιπόν έχουν θέσει ευθέως το ερώτημα προς τους επιτελείς του ΥΠΕΘΑ με τους οποίους συνδιαλέγονται:

“Τι κάνετε με το επίδομα επικινδυνότητας”;

Το ερώτημα γίνεται επειδή στόχος τους είναι η περικοπή του!

Η καλή ενημέρωση που έχουν από την “εσωτερική τρόϊκα” , προκύπτει από το γεγονός ότι επικεντρώνουν τις ερωτήσεις και τις “προτάσεις” τους στο πτητικό επίδομα που λαμβάνουν οι ιπτάμενοι. Οι υπάλληλοι των δανειστών γνωρίζουν τα πάντα! Κι αυτό είναι σοβαρό θέμα. Γνωρίζουν τι περικοπές έχουν γίνει στις πτήσεις,γνωρίζουν διαθεσιμότητες (!) και θέτουν -ή μήπως απαιτούν- να παραμείνει το πτητικό επίδομα σ΄ όλους τους χειριστές “πρώτης γραμμής”, αλλά να “κοπεί” απ΄ όλους όσους συνεχίζουν να το παίρνουν ενώ έχουν αποχωρήσει από πολεμικές μοίρες και υπηρετούν σε άλλες θέσεις.

Το ζήτημα έχει τεθεί αρκετές φορές. Ακόμη όχι με επιτακτικό τρόπο. Αλλά το γεγονός ότι η πρόταση για δραστικό περιορισμό των δικαιούχων πτητικού έρχεται και επανέρχεται δείχνει ότι όπου να ΄ναι θα έρθει και η “διαταγή”.

Πηγή:www.militaire.gr/ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...