Μετωπική με τη ΝΔ επιλέγει η κυβέρνηση

695481-kybernisi.jpg

12-05-2016 6:59

Να αποδομήσει τη στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας που επιμένει στην γραμμή του 4ου μνημονίου θα επιδιώξει τις επόμενες ημέρες το Μέγαρο Μαξίμου θεωρώντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση έχει στριμωχτεί πολιτικά μετά την έκβαση του Eurogroup της περασμένης Δευτέρας.

Η κυβέρνηση θεωρεί ότι η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας εγκλωβίστηκε στο αίτημα των εκλογών περιμένοντας ουσιαστικά από την κυβέρνηση να αποτύχει και να βρεθεί σε αδυναμία να κλείσει την αξιολόγηση. Πιστεύει δε παρακολουθώντας και τις επίσημες δηλώσεις των γαλάζιων στελεχών ότι η αξιωματική αντιπολίτευση πρέπει να κοπιάσει αρκετά για να βγάλει από το λεξιλόγιό της την λέξη «εκλογές» που συμπεριλαμβανόταν μέχρι πρότινος στις δημόσιες τοποθετήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στο Μαξίμου, το πρωθυπουργικό επιτελείο πιστεύει ότι στην προσπάθειά της να κρατήσει ψηλά τους αντιπολιτευτικούς τόνους η ΝΔ θα συνεχίσει να περιγράφει τον αυτόματο μηχανισμό διόρθωσης, ως ένα πακέτο μέτρων, δηλαδή ένα τέταρτο μνημόνιο και ότι αργά ή γρήγορα θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει και αυτήν την στρατηγική όταν διαπιστωθεί ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα.

Δείτε περισσότερα στο Cnn.grΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...