Συνταρακτικές αποκαλύψεις για την υπόθεση με τον 5χρονο που κατασπάραξαν τα ροτβάιλερ

695369-rotvailer.jpg

11-05-2016 18:20

«Ποια είναι τα ροτβάιλερ και ποιοι είναι οι άνθρωποι» αναρωτήθηκε ο δικηγόρος της μητέρας του άτυχου 5χρονου κ. Ζήσης Βρίκος μετά τα ραγδαία γεγονότα και τον ορυμαγδό που δημιουργήθηκε από αυτά. 

Σε δηλώσεις του στο ραδιοΛόγος, ο δικηγόρος της μητέρας ανέφερε ότι ασκήθηκε δίωξη κατά παντός υπευθύνου. Η εντολέας του «είναι μια σκληρά εργαζόμενη μητέρα, η οποία έπλενε πιάτα σε ταβέρνες. Δεν ήταν ούτε καθαρίστρια, ούτε η  οικονόμος του σπιτιού» που επισκεφτήκαν ανήμερα του Πάσχα.

«Ένα παιδί σε ένα μπαλκονάκι, τουλάχιστον 6 μέτρα μακριά από τον χώρο που θα έπρεπε να φυλάσσονταν τα σκυλιά. Το παιδί δεν ήταν εκτός της εποπτείας μας. Ζητήθηκε από τη μητέρα να κάνει έναν καφέ. Η μητέρα δεν ήταν παρούσα» όταν έγινε το συμβάν ανέφερε ο κ. Βρίκος.

«Το παιδί δεν είχε καμιά εξοικείωση με τα σκυλιά. Αυτό το παιδί επισκέπτεται για δεύτερη φορά  τον χώρο και βρίσκει μπροστά του οκτώ σκυλιά να γαβγίζουν μαινόμενα. Αποκλείεται  να πλησίαζε τα σκυλιά , να τα χαϊδέψει», πρόσθεσε. Στη συνέχεια ανέφερε ότι μετά από εξέταση του ιατροδικαστή βρέθηκαν δαγκώματα στην πλάτη και στα χέρια της μητέρας, η οποία δέχτηκε κι εκείνη επίθεση από τα σκυλιά όταν προσπάθησε να τα απομακρύνει από το παιδί. «Έχει ιδιαίτερη ευθύνη να παράξει τη δέουσα ασφάλεια» ο ιδιοκτήτης των σκυλιών τόνισε.

Ο Στάθης δεν ήταν γιος του συγκεκριμένου ανθρώπου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

 

loading...