Υπόθεση Παντελίδη: Η μεγάλη ανατροπή για το τροχαίο, η μάνα και τα λεφτά

athina-pantelidi

08-05-2016 11:33

Εδώ και περίπου έναν μήνα και κάτι παραπάνω η οικογένεια του Παντελή δέχεται από γνωστούς αγνώστους και φίλους διαφόρων ειδών βέλη.

Κάποια είναι δηλητηριώδη. Κάποια είναι χυδαία. Και κάποια δεν ανταποκρίνονται διόλου στην πραγματικότητα. Αν κανείς παρατηρούσε την μάνα του Παντελή στα εννιάμερα ή στις καθημερινές επισκέψεις της στον τάφο του γιού της θα αντιλαμβανόταν πλήρως το μέγεθός της απώλειας, την θλίψη την στεναχώρια και τον μεγάλο πόνο της μάνας. Μόνο όταν έχεις χάσει παιδί μπορείς να το καταλάβεις αυτό.

Όπως και να χει η οικογένεια εδώ και λίγες μέρες με την βοήθεια του δικηγόρου της Χαράλαμπου Λυκούδη προσπαθεί να δει τα δεδομένα αντικειμενικά. Μακριά από υπερβολές και «δρόμους» βρώμικους, αυτό που θέλουν όλοι είναι να γίνει γνωστή όλη η αλήθεια. Κυρίως για να πάρουν οι ίδιοι απαντήσεις και κατόπιν ο κόσμος.

Η μάνα του Παντελή καθιστά σαφές σε όλους τους τόνους ότι το τελευταίο πράγμα που την ενδιαφέρει ήταν τα λεφτά, είναι τα λεφτά, οι αποζημιώσεις και οι δικαστικές κόντρες.

Γνωρίζει πολύ καλά ποιοι είναι αυτοί που διοχετεύουν στα media ανακριβείς πληροφορίες και λανθασμένες εικόνες τόσο της ίδιας αλλά και της οικογένειάς της και όταν έρθει η ώρα θα μιλήσει, όπως εκείνη ξέρει.

Είναι σημαντικό να παρακολουθήσετε το θέμα στενά καθώς σε λίγες μέρες έρχεται μια μεγάλη ανατροπή… στην υπόθεση.

Θα σας κρατήσω ενήμερους…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Κάρφωσε» τον συνεπιβάτη της για τρομοκρατία, επειδή εκείνος έλυνε…

Οι ατάκες-σήμα κατατεθέν της Ελληνίδας μάνας!!!

 

nassosblog


loading...