Ασφαλιστικό: Την Κυριακή ψηφίζεται το νέο νομοσχέδιο

vouli

05-05-2016 17:43

Την… προσφιλή τακτική της των «διαδικασιών φαστ –τρακ» φαίνεται ότι επιλέγει για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Και αυτό γιατί με μία αιφνιδιαστική κίνηση, πιάνοντας στον… ύπνο δανειστές, βουλευτές και κυρίως τον ελληνικό λαό, φέρνει προς ψήφιση στη Βουλή το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό το προσεχές Σαββατοκύριακο (7 – 8 Μαΐου).

Την πρόταση της κυβέρνησης να διεξαχθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο η συζήτηση επί του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής, επικύρωσε κατά πλειοψηφία η Διάσκεψη των προέδρων της Βουλής.

Παρά το γεγονός ότι με την κυβερνητική πρόταση διαφώνησαν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η συζήτηση θα ξεκινήσει στις 10.00 το πρωί του Σαββάτου και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής με την ψήφιση του νομοσχεδίου.

Υπενθυμίζεται ότι το νομοσχέδιο αναμενόταν να κατατεθεί στην Βουλή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ωστόσο αποφασίστηκε να επισπευστούν οι διαδικασίες λόγω Eurogroup, καθώς η κυβέρνηση ήθελε να πάει σε αυτό με ένα ισχυρό «όπλο» μαζικής εξαθλίωσης των Ελλήνων…

 

ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...