Τρόμος στον αέρα! 31 τραυματίες από αναταράξεις – Δραματικό βίντεο από τα ουρλιαχτά των επιβατών

PLANEETIHAD_533_355

05-05-2016 14:58

Σοκαριστικό βίντεο που τράβηξε επιβάτης αποτυπώνει τις τρομακτικές στιγμές που έζησαν στο αεροπλάνο ενώ ήταν έτοιμοι να προσγειωθούν στην πρωτεύουσα της Ινδονησίας.

 

Στο βίντεο καταγράφεται η τρομακτική στιγμή που οι δυνατές αναταράξεις προκάλεσαν τον τραυματισμό 31 επιβατών σε πτήση της Etihad Airways. Οι τρομοκρατημένοι επιβάτες ακούγονται να ουρλιάζουν στις αναταράξεις που κράτησαν για 10 λεπτά.

 

Η πτήση EY474, σύμφωνα με τον εθνικό αερομεταφορέα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, χτυπήθηκε από δυνατές και απροσδόκητες αναταράξεις περίπου 45 λεπτά πριν από την προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο Soekarno Hatta στην Τζακάρτα.

 

Το Airbus A330-200 προσγειώθηκε τελικά με ασφάλεια, με 9 επιβάτες και ένα μέλος του πληρώματος να μεταφέρονται σε τοπικό νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Οι διασώστες που έσπευσαν στο αεροδρόμιο φρόντισαν τα ελαφρά τραύματα 22 ακόμα επιβατών.

 

Ο Haerul Anwar, εκπρόσωπος του αεροδρομίου της Τζακάρτα, περιέγραψε ως σοβαρά τα τραύματα 9 επιβατών της πτήσης. Επισήμανε ακόμα πως αξιωματούχοι επιθεωρούν το αεροπλάνο. Η αεροπορική εταιρεία δεν έχει δώσει πληροφορίες σχετικά με τη σοβαρότητα των τραυμάτων τους, τόνισε ωστόσο πως οι αναταραχές ήταν τόσο ισχυρές που καταστράφηκαν τα ντουλάπια αποσκευών.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ PIRAEUSPRESS.GR