ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – Μάιος 2016: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με το ζώδιό σου;

zwdia

29-04-2016 18:44

Μάιος. Με ανάδρομο Ερμή μεν, αλλά τα πράγματα μοιάζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου;

ΚΡΙΟΣ

Με το ξεκίνημα του Μαΐου, μην αφήσεις τις ανασφάλειές σου να σε κρατούν πίσω στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις. Οι δυνατότητές σου είναι πάρα πολλές και με ό,τι καταπιάνεσαι μπορείς και το φέρνεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Σε συνδυασμό βέβαια και με τη βοήθεια του κυβερνήτη σου Άρη στον Τοξότη μέχρι τις 27 αλλά και της Αφροδίτης που θα παραμείνει στον Ταύρο μέχρι τις 24, που πραγματικά σε απογειώνουν. Η κοινωνική σου ζωή θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη και θα κινείσαι πολύ και πέρα από τον άμεσο κύκλο σου. Η διάθεσή σου θα είναι περισσότερο ανεβασμένη, με αποτέλεσμα να προσελκύει νέους ανθρώπους στη ζωή σου, αλλά και να ενδυναμώνει τις ήδη υπάρχουσες φιλικές σου σχέσεις. Η τύχη ήδη σε ακολουθεί και είναι πλέον στο χέρι σου αν τη δεχτείς για συνοδοιπόρο σου ή αν την αφήσεις πίσω σου.

Αισθηματικές

Η σχέση σου αυτόν το μήνα θα πάρει άλλη τροπή -προς το καλύτερο- και θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε θέματα και υποθέσεις που σε στεναχωρούν και σε προβληματίζουν. Η Αφροδίτη θα κινείται μέχρι τις 24 στον Ταύρο και θα σου χαρίσει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να μιλήσεις με το σύντροφό σου για όλα εκείνα που επιθυμείς πραγματικά και η ανταπόκριση που θα έχεις θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Από τις 22 Μαΐου και μετά με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Ταύρο, η διάθεσή σου θα είναι εξαιρετική και ο ερωτισμός σου θα παρασύρει και το σύντροφό σου σε ειδυλλιακές στιγμές. Εκμεταλλεύσου τις μέρες κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 6 στον Ταύρο για να δραπετεύσεις κάπου ονειρεμένα μαζί του και να ερωτευτείτε από την αρχή. Αν είσαι single, να ξέρεις πως το μαγικό ραβδάκι της Αφροδίτης σου δίνει τόση γοητεία και ερωτισμό, που θα είναι αδύνατον να σου αντισταθούν! Πρόσεξε μόνο ποιον από όλους θα επιλέξεις να σταθεί στο πλάι σου γιατί με τέτοια προσφορά θα είναι δύσκολο να διαλέξεις. Το νου σου!

Επαγγελματικές

Ο μήνας ξεκινάει με γρήγορους ρυθμούς και ένταση ή μεγαλύτερη ανησυχία για την καριέρα σου. Με τον Ερμή ανάδρομο μέχρι τις 22 χρειάζεται να είσαι προσεκτική στις αποφάσεις σου. Εξάλλου, μάλλον θα παρουσιαστούν και προβλήματα στην επικοινωνία με τους άλλους. Μπορεί ακόμα να υπάρχουν εξελίξεις της τελευταίας στιγμής που θα σε προβληματίσουν, και θα χρειαστεί να τις διαχειριστείς με σύνεση, σοφία και ψυχραιμία, κάτι που δεν θα είναι εύκολο. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα, θα χαλαρώσεις λίγο. Ίσως να χρειάζονται αλλαγές στην καθημερινότητα της εργασίας σου και όσο αντιστέκεσαι τα πράγματα να γίνονται χειρότερα. Πάντως, ο Ερμής που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 22 θα ευνοήσει συζητήσεις, ραντεβού και ταξίδια που αφορούν στη δουλειά σου και θα διευκολύνει τις σπουδές σου, αν σπουδάζεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές εναλλαγές και ξαφνικές, απανωτές εξελίξεις φέρνει ο Μάιος στη ζωή σου. Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, μέχρι τις 24 που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιό σου θα σε απασχολήσει η επίλυση προβληματικών θεμάτων, ενώ θα συμβούν ευχάριστα γεγονότα εκεί που δεν θα το περιμένεις. Καινούριοι άνθρωποι που θα σε ενθουσιάσουν μπαίνουν, επίσης, στη ζωή σου, ενώ τις ημέρες που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 6 η κοινωνικότητά σου θα είναι ιδιαίτερα έντονη και οι δημόσιες σχέσεις σου θα αποδώσουν τα μέγιστα. Ο Δίας που επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο της Παρθένου στις 9 θα σε οδηγήσει σε ριζικές αλλαγές που θα αποδώσουν καρπούς στο μέλλον, ενώ ο Ήλιος στο ζώδιο σου μέχρι τις 21 θα φέρει ανανέωση και έναν πηγαίο δυναμισμό που θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις με άνεση στα προβλήματά σου.

Αισθηματικές

Ο Μάιος είναι ο μήνας που μπορείς να ζήσεις τον έρωτα και το ρομαντισμό στο αποκορύφωμά τους. Η διάθεσή σου θα είναι καλή και θα βλέπεις τα πάντα γύρω σου πολύ όμορφα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της καθώς και ακόμα περισσότερο ερωτισμό, που θα εκπλήξει το σύντροφό σου και θα τον οδηγήσει σε ακραίες εκδηλώσεις συναισθήματος. Αυτό βέβαια εσένα σου αρέσει και θα νιώσεις πληρότητα και ικανοποίηση σχετικά με την ερωτική σου ζωή. Από τις 22 του μήνα και μετά που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από το ζώδιό σου είναι ιδανικό διάστημα για να μιλήσεις μαζί του για όλα όσα θέλεις να κάνεις στην πορεία, είτε αυτό αφορά σε ένα τρίτο μέλος στην οικογένειά σας είτε μία ανακαίνιση ή αλλαγή διαμονής. Κοντά στη Νέα Σελήνη, στις 6 προγραμμάτισε ένα ταξίδι για να ανανεώσετε τη διάθεσή σας και να περάσετε λίγο χρόνο μαζί. Αν είσαι single, έφτασε ο καιρός αυτό να αλλάξει. Οι πλανήτες σου δίνουν όλη τη γοητεία και τον ερωτισμό που χρειάζεσαι, ώστε να βρεις τον κατάλληλο σύντροφο για σένα.

Επαγγελματικές

Διανύεις μια αρκετά δημιουργική περίοδο, η οποία αφήνει το περιθώριο να επεκτείνεις τις δραστηριότητες και τα όριά σου. Προσπάθησε μόνο να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου και μην αφήνεις το χρόνο να περνάει αναξιοποίητος. Λάβε υπόψη ακόμα, ότι η στάση κάποιων θα σε πιέσει ψυχολογικά, ίσως και έντονα. Παρ’ όλα αυτά, η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου και ο Δίας που επιστρέφει σε ορθή πορεία από την Παρθένο από τις 9 και μετά μάλλον θα λειτουργήσουν εποικοδομητικά, παραγωγικά και ανεφοδιαστικά. Πράγματι, το ζώδιό σου είναι από αυτά που ευνοούνται αυτήν την άνοιξη και το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει τη δυνατότητα να εκφραστείς δημιουργικά ή και να επιχειρήσεις με τόλμη. Μόνο έτσι, άλλωστε θα προσεγγίσεις την επιτυχία που ζητάς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΖΩΔΙΑ ΕΔΩ

loading...