Ανείπωτη θλίψη: Δεν τα κατάφερε ο 20χρονος Αλέξανδρος

691829-thlipsi.jpg

28-04-2016 8:58

Θρήνος…

Την τελευταία του πνοή άφησε μετά από εννέα μέρες που πάλεψε σκληρά για να κρατηθεί στη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, ο 20χρονος Αλέξανδρος, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο.

Το τροχαίο, είχε σημειωθεί τη Δευτέρα 18 Απριλίου στην περιοχή Κρυα Ιτεων στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην διασταύρωση Κορώνου και Λαοκόοντος έξω απο το 19ο Γυμνάσιο.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ένα όχημα που κινείτο στην οδό Κορώνου, παραβίασε το στοπ, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες, και έπεσε επάνω στο μηχανάκι που οδηγούσε ο νεαρός.

Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο Αλέξανδρος και από εκείνη τη στιγμή έδινε τη δική του μάχη για να τα καταφέρει, κάτι όμως που δεν έγινε.

Σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια, τους φίλους του αλλά και όσους τον γνώριζαν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κρύα Ιτεών συμμετέχοντας στο πένθος της οικογένειας, εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του, ευχόμενοι ο Θεός να τους δίδει δύναμη και κουράγιο για την μεγάλη απώλεια του γιου τους.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr