Αναρχικοί ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση στο σταθμό του ΗΣΑΠ στα Πετράλωνα

691521-stathmos-petralona.jpg

27-04-2016 10:16

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 22 Απριλίου, άγνωστοι είχαν επιτεθεί στο σταθμό του ΗΣΑΠ στα Πετράλωνα, προκαλώντας υλικές ζημιές. Την ευθύνη για την επίθεση αυτή ανέλαβε ομάδα αναρχικών.

Δέκα περίπου άτομα, με καλυμμένα πρόσωπα και κρατώντας βαριοπούλες και ρόπαλα, είχαν σπάσει ακυρωτικά μηχανήματα και μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων ενώ είχαν προκαλέσει ζημιές και στο σταθμαρχείο.

Η αστυνομία είχε προχωρήσει σε προσαγωγές ατόμων, τα οποία αφέθησαν ελεύθερα.

Τώρα, ομάδα αναρχικών έρχεται με ανακοίνωσή της η οποία αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, να αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση αυτή, καταγγέλοντας την «απόπειρα βίαιης φτωχοποίησής μας, με την αύξηση του εισιτηρίου των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τον τελευταίο καιρό, παρατηρούμε άλλη μία απόπειρα βίαιης φτωχοποίησής μας, με την αύξηση του εισητηρίου των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, και συνεπώς της μείωσης του έμμεσου μισθού μας. Μέσα τα οποία χρησιμοποιούμε είτε για να πάμε στους χώρους εργασίας μας και να μας εκμεταλλευτούν τα αφεντικά, είτε για κάθε επιβεβλημένη ή μη μετακίνηση που ευννοεί τις τσέπες των ίδιων ακριβώς τύπων. Η ολοκληρωτική διαχείριση της συγκεκριμένης φάσης του κύκλου του κεφαλαίου (ύφεση), αδυνατεί να καλυφθεί από τον κάλπικο μανδύα του αριστερού ουμανισμού και προοδευτικότητας. Η προσπάθεια για τοποθέση μοναδων αστυνομίας για να συνοδεύουν ρουφιάνους ελεγκτές, η εγκατάσταση καμερών στο εσωτερικό των συρμών και μπαρών/τουρνικέ σε σταθμούς και λεωφορεία, καταδεικνύει το σαφές, ότι δηλαδή το κράτος έχει απόλυτη συνέχεια. Σε όλες του τις εκδοχές είτε δεξιές είτε αριστερές ακολουθεί πιστά τις ίδιες του τις καταβολές, προβαίνοντας σε λήψη εξουθενωτικών μέτρων για αυτούς που αδυνατούν και δεν έχουν, ντύνοντάς τα με το γνωστό κατασταλτικό περιτύλιγμα.

Κόντρα στις διαθέσεις τους, τις πρακτικές και τις βάρβαρες επιθυμίες τους, παίρνουμε θέσεις μάχης με όποιο μέσο είναι αναγκαίο κάθε φορά. Εμείς λοιπόν, οι από τα κάτω, οι εκμεταλλευόμενοι αποφασίσαμε να επιτεθούμε την Παρασκευή 22/4/2016 στον σταθμό του ΗΣΑΠ στα Πετράλωνα καταστρέφοντας ακυρωτικά, εκδοτήρια και γράφοντας συνθήματα.

ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ

ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...