ΠΑΣΟΚ εναντίον κυβέρνησης: Δυστυχώς δεν είναι μόνο ψεύτες, είναι και ανίκανοι

691296-pasok1.jpg

26-04-2016 13:35

Δριμύτατη επίθεση κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εξαπολύει με σημερινή του ανακοίνωση (26/04/2016) το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο Μεταξά.

«Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι γκρεμίζει ό,τι έχει μείνει όρθιο στο χώρο της υγείας και ιδίως στο νοσοκομείο Μεταξά. Ο χρόνος αναμονής για τους ασθενείς που έχουν ανάγκη από ακτινοθεραπεία ξεπερνάει τους δύο μήνες. Οι ελλείψεις σε φάρμακα, σε υλικά και σε προσωπικό είναι πολύ μεγάλη. Μόνο στο νοσηλευτικό προσωπικό οι ελλείψεις ξεπερνούν τους 140 ανθρώπους», υπογραμμίζει η Χαριλάου Τρικούπη.

Και προσθέτει: «Η κυβέρνηση φτάνει τώρα, την ώρα που ξεπερνούν το 1 δισ. οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των νοσοκομείων να παίρνει και τα αποθεματικά τους για να αντιμετωπίσει τρέχουσες δαπάνες. Το πάθημα του 2015 δυστυχώς δεν τους έγινε μάθημα».

«Εξακολουθούν την ίδια τακτική. Διαπραγματεύονται δήθεν σκληρά. Ο λογαριασμός μεγαλώνει και τον λογαριασμό τον πληρώνουν οι πολίτες με νέα μέτρα, με νέα μνημόνια. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ τώρα ετοιμάζεται για το 4ο μνημόνιο. Δυστυχώς δεν είναι μόνο ψεύτες είναι και ανίκανοι», καταλήγει στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...