Τι παθαίνει όποιος σταματά να συνεργάζεται με το Φοίβο;

foivos

25-04-2016 17:27

Δεκάδες είναι οι Έλληνες τραγουδιστές που συνεργάστηκαν με το Φοίβο. Τι συμβαίνει όμως όταν οι καλλιτέχνες ή ο Φοίβος επιλέγουν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους;

Ποιοί τα κατάφεραν μετά το Φοίβο και ποιοι βρέθηκαν στην αφάνεια;

Άντζελα Δημητρίου- Φοίβος: Η Άντζελα έχει σίγουρα πει μεγάλα τραγούδια. Το σουξέ που είχαν οι Μαργαρίτες, το Μη μας Αγαπάς και το 100% επιτυχίες του Φοίβου, δεν ξαναγράφτηκαν και η Δημητρίου κατάφε

Άντζελα Δημητρίου- Φοίβος: Η Άντζελα έχει σίγουρα πει μεγάλα τραγούδια. Τα τραγούδια που της έγραψε ο Φοίβος είχαν μεγάλο σουξέ, π.χ. οι Μαργαρίτες, το Μη μας Αγαπάς και το 100%. Η Δημητρίου κατάφερε να ακουστεί πάλι -τραγουδιστικά- με το προπέρσινο Comeback.

Καίτη Γαρμπή: υπήρξε η πρώτη μεγάλη μούσα του Φοίβου, στην οποία χάρισε αμέτρητες επιτυχίες -Ατόφιο Χρυσάφι, το Κάτι, Αρχίζω Πόλεμο και πολλά πολλά πολλά ακόμα! Τραγούδια σαν αυτά που τραγούδισε επ

Καίτη Γαρμπή: υπήρξε η πρώτη μεγάλη μούσα του Φοίβου, στην οποία χάρισε αμέτρητες επιτυχίες -Ατόφιο Χρυσάφι, το Κάτι, Αρχίζω Πόλεμο και πολλά πολλά πολλά ακόμα! Τραγούδια σαν αυτά που τραγούδησε επί Φοίβου, η Καίτη δεν είχε την ευκαιρία να ξαναπει.

Διονύσης Σχοινάς: Τα τραγούδια που έγραψε για το Σχοινά ο Φοίβος έμειναν διαχρονικά όπως τα περίφημα Συγκοινωνούντα Δοχεία. Δεν είναι τυχαίο, πως μετά από δεκαετίες απουσίας από τα ραδιόφωνα, ο Σχο

Διονύσης Σχοινάς: Τα τραγούδια που έγραψε για το Σχοινά ο Φοίβος έμειναν διαχρονικά όπως τα περίφημα Συγκοινωνούντα Δοχεία. Δεν είναι τυχαίο, πως μετά από δεκαετίες απουσίας από τα ραδιόφωνα, ο Σχοινάς έπαιξε και πάλι στα ερτζιανά με άσματα του Φοίβου.

Γιώργος Λεμπέσης: Ο μεγάλος κολλητός του Φοίβου επί σειρά ετών, με τον οποίο υπήρξε όπως φαίνεται μεγάλος τσακωμός, μιας και ήταν ο μόνο καλλιτέχνης που δεν προσκλήθηκε να συμμετάσχει στα 20 χρόνια

Γιώργος Λεμπέσης:  Ο μεγάλος κολλητός του Φοίβου επί σειρά ετών, με τον οποίο υπήρξε όπως φαίνεται μεγάλος τσακωμός, μιας και ήταν ο μόνο καλλιτέχνης που δεν προσκλήθηκε να συμμετάσχει στα 20 χρόνια του Φοίβου στο ΟΑΚΑ. Μετά το Φοίβο, τον Λεμπέση τον έφαγε το μαύρο το σκοτάδι.

Δημήτρης Κόκκοτας: Πόσο διαχρονική η Ανεμώνα του Φοίβου. Πόσο πολύ εξαφανίστηκε ο γιος του μεγάλου τραγουδιστή, όταν η συνεργασία με το Φοίβο ολοκληρώθηκε.

Δημήτρης Κόκκοτας: Πόσο διαχρονική η Ανεμώνα του Φοίβου. Πόσο πολύ εξαφανίστηκε ο γιος του μεγάλου τραγουδιστή, όταν η συνεργασία με το Φοίβο ολοκληρώθηκε.

Έλλη Κοκκίνου: Μεγάλη μούσα κι αυτή του Φοίβου.   Το 2007, λίγο καιρό μετά την επανέκδοση του πλατινένιου album Sex, η Έλλη Κοκκίνου αρνείται να ανανεώσει  το συμβόλαιό της με τη H

Έλλη Κοκκίνου: Μεγάλη μούσα κι αυτή του Φοίβου.

Το 2007, λίγο καιρό μετά την επανέκδοση του πλατινένιου album Sex, η Έλλη Κοκκίνου αρνείται να ανανεώσει το συμβόλαιό της με τη Heaven music και διακόπτει απότομα τη συνεργασία της με τον Φοίβο.

Έκτοτε ξεκινάει μια περίοδος κόντρας μεταξύ του ομίλου Ant1 και της Έλλης Κοκκίνου. Τα ραδιόφωνα του Ant1, μεταξύ των οποίων και ο Ρυθμός 94,9 σταματούν να παίζουν τραγούδια της και να την προβάλλουν με κάθε τρόπο. Λέγεται πως η Έλλη Κοκκίνου αποχώρησε από τη heaven γιατί διαφωνούσε με τον προκλητικά sexy τρόπο που της επέβαλαν να παρουσιάζεται μέσα από τα video clips και τις live εμφανίσεις της.

Το 2010 η Έλλη Κοκκίνου και ο Φοίβος θα ξανασυναντηθούν στη Spicy από την οποία θα κυκλοφορήσουν το album «Τα γενέθλιά μου» και κάποια ακόμα digital singles.Το 2014 η Κοκκίνου αποχωρεί από τη Spicy μαζί με άλλους καλλιτέχνες διακόπτοντας ξανά τη συνεργασία της με τον Φοίβο.

Η Κοκκίνου ποτέ δεν κατάφερε να ξεπεράσει την επιτυχία των σουξέ που της έγραψε ο Φοίβος.

Δέσποινα Βανδή: Η καλλιτεχνική σύζυγος του Φοίβου επί σειρά ετών. ο 2013, μετά την κυκλοφορία του επιτυχημένου album της Δέσποινας Βανδή και του Φοίβου 'Άλλαξα', από το οποίο ξεχώρ

Δέσποινα Βανδή:  Η καλλιτεχνική σύζυγος του Φοίβου επί σειρά ετών. Το 2013, μετά την κυκλοφορία του επιτυχημένου album της Δέσποινας Βανδή και του Φοίβου «Άλλαξα», από το οποίο ξεχώρισαν τα τραγούδια «Γυρίσματα», «Το νησί», «Το αστέρι μου», «Μου χεις περάσει», «Καταλαβαίνω», «Έλα κοντά» και «Μου φτιάχνεις τη μέρα», η Δέσποινα Βανδή και ο Φοίβος αποφασίζουν να παγώσουν τη συνεργασία τους ώστε να πειραματιστεί η τραγουδίστρια με ήχους άλλων παραγωγών. Λέγεται ότι οι έντονες διαφωνίες της Δέσποινας Βανδή με τον διευθύνοντα σύμβουλο της spicy και στενό φίλο και συνεργάτη του Φοίβου, Γιώργο Σταμπόλη, για την προώθηση των τραγουδιών της, έφεραν την ρήξη και την άνοιξη του 2014 η Δέσποινα αποχώρησε από τη Spicy και επέστρεψε στη Heaven.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Όλα» του Ant1 τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς,η Βανδή δήλωσε στον Θέμο Αναστασιάδη: «Ο Φοίβος είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της καριέρας μου. Κάποια στιγμή αισθάνθηκα ότι έπρεπε να κάνω και κάτι άλλο. Δεν ήταν εύκολη απόφαση για μένα. Από το διαζύγιο με το Φοίβο, η Βανδή άλλαξε ύφος και παλεύει να κάνει επιτυχίες καταφέρνοντάς τα!

Γιώργος Μαζωνάκης- Φοίβος: συνεργάστηκαν με επιτυχία αλλά ο Μαζώ δεν μασάει και προοδεύει όπου και με όποιον κι αν συνεργαστεί.

Γιώργος Μαζωνάκης- Φοίβος: συνεργάστηκαν με επιτυχία αλλά ο Μαζώ δεν μασάει και προοδεύει όπου και με όποιον κι αν συνεργαστεί.

Εννοείται πως ο Καρράς είναι Καρράς και απλά στα αναμέτρητα σουξέ του, κάποια έχουν και την υπογραφή Φοίβου.

Εννοείται πως ο Καρράς είναι Καρράς και απλά στα αμέτρητα σουξέ του, κάποια έχουν και την υπογραφή Φοίβου.

Μεγάλες επιτυχίες γεύτηκε και επί εποχής Φοίβου ο Νίνο χωρίς να καταφέρει να ξανακάνει παρόμοια σουξέ.

Μεγάλες επιτυχίες γεύτηκε και επί εποχής Φοίβου ο Νίνο χωρίς να καταφέρει να ξανακάνει παρόμοια σουξέ.

Από τους πρώτους καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάστηκε ο Φοίβος και στους οποίος χάρισε μεγάλες επιτυχίες, ήταν ο Θάνος Πετρέλης. Εννοείται πως ο Καλλίρης δεν κατάφερε να ξεπεράσει εκείνες τις ε

Από τους πρώτους καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάστηκε ο Φοίβος και στους οποίος χάρισε μεγάλες επιτυχίες, ήταν ο Θάνος Καλλίρης. Εννοείται πως ο Καλλίρης δεν κατάφερε να ξεπεράσει εκείνες τις επιτυχίες των 90s.

H συνεργασία του Φοίβου με τον Αντώνη Ρέμου ήταν επιτυχημένη, τους άφησε μια σπουδαία φιλία αλλά ο Αντώνης τα κατάφερε μια χαρά και μόνος.

H συνεργασία του Φοίβου με τον Αντώνη Ρέμο ήταν επιτυχημένη, τους άφησε μια σπουδαία φιλία αλλά ο Αντώνης τα κατάφερε μια χαρά και μόνος.

 Η Μάρω Λύτρα με ένα μόνο σουξέ από τα χέρια του Φοίβου, θα πρέπει να τον μνημονεύει μια ζωή.

Η Μάρω Λύτρα με ένα μόνο σουξέ από τα χέρια του Φοίβου, θα πρέπει να τον μνημονεύει μια ζωή.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος πέρασε από τα στούντιο του Φοίβου, είπε μερικά σουξέ, όμως τα κατάφερε μια χαρά και μόνος!

Ο Νίκος Οικονομόπουλος πέρασε από τα στούντιο του Φοίβου, είπε μερικά σουξέ, όμως τα κατάφερε μια χαρά και μόνος!

Μια όμορφη συνεργασία ήταν εκείνη του Πασχάλη Τερζή με τη Μεσόγειο και το Φοίβο που όμως δεν στέρησε από τον τραγουδιστή μια ανάλογη συνέχεια καριέρας.

Μια όμορφη συνεργασία ήταν εκείνη του Πασχάλη Τερζή με τη Μεσόγειο και το Φοίβο που όμως δεν στέρησε από τον τραγουδιστή μια ανάλογη συνέχεια καριέρας.

Τον χειμώνα του 2001 ο Φοίβος συνεργάζεται με τον διεθνή παραγωγό Desmond Child για τον Σάκη Ρουβά. Το πρώτο δείγμα της συνεργασίας τους ήταν το “Disco Girl' το οποίο κυκ

Τον χειμώνα του 2001 ο Φοίβος συνεργάζεται με τον διεθνή παραγωγό Desmond Child για τον Σάκη Ρουβά. Το πρώτο δείγμα της συνεργασίας τους ήταν το “Disco Girl» το οποίο κυκλοφόρησε σε cd single ενώ λίγο αργότερα κυκλοφόρησαν και τα κομμάτια «Όλα καλά», «Υπάρχεις» και «Άσπρο μαύρο» στο album «Όλα καλά». Η κυκλοφορία έγινε από την Minos. Ο Σάκης μια χαρά συνέχισε την καριέρα του…

Μετά τον Κόκοτα και το Λεμπέση, στη ζωλη του Φοίβου μπήκε ο Θάνος Πετρέλης. Καλοί φίλοι, κουμπάροι και τα σουξέ δεν σταματούσαν για το Θάνο, μέχρι που ακολούθησαν χωριστούς δρόμους.

Μετά τον Κόκοτα και το Λεμπέση, στη ζωή του Φοίβου μπήκε ο Θάνος Πετρέλης. Καλοί φίλοι, κουμπάροι και τα σουξέ δεν σταματούσαν για το Θάνο, μέχρι που ακολούθησαν χωριστούς δρόμους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το συγκλονιστικό love story της Μέριλ Στριπ: Ο άντρας για τον οποίο δεν μιλά ποτέ

Μοναχοί φυγάδευσαν με κλαρκ την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

womenonly

 

loading...