Τι θα δούμε στο 6ο επεισόδιο των Auditions του X-Factor;

428223-oma40405-574.jpg

21-04-2016 18:30

Μια θέση στα live shows του μεγαλύτερου μουσικού show παγκοσμίως, του “The X Factor” διεκδικούν στο έκτο επεισόδιο των Auditions.

Άλλοι προσπαθούν να κλέψουν τις εντυπώσεις με τις φωνητικές τους ικανότητες, άλλοι με τη σκηνική τους παρουσία κι άλλοι με την προσωπικότητά τους. Όλοι όμως,  έχουν τον ίδιο στόχο.

Τη μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, θα την κάνει η Ευαγγελία Αραβανή, που ανεβαίνει στη σκηνή για να ερμηνεύσει το τραγούδι «Ζιγκολό» της Έλενας Παπαρίζου. Όλοι οι κριτές θα σοκαριστούν με τις φωνητικές της ικανότητες και τη σκηνική της παρουσία και στο τέλος εκείνη θα φύγει από τη σκηνή του “The X Factor” με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Λάβετε θέση γιατί πολλοί είναι οι διαγωνιζόμενοι που θα σας μαγέψουν, θα σας κάνουν να … ανατριχιάσετε αλλά και θα σας αφήσουν… άφωνους:

-Μια νεαρή διαγωνιζόμενη θα κάνει την Τάμτα και τον Θοδωρή Μαραντίνη να σηκωθούν όρθιοι και να τη χειροκροτήσουν, ενώ ο Γιώργος Θεοφάνους θα την αποκαλέσει «ήρεμη δύναμη».

-Η φωνή ενός νεαρού διαγωνιζόμενου ανατριχιάζει τον Θοδωρή Μαραντίνη,  ενώ ο Γιώργος Θεοφάνους θα του πει πως «με το καταπληκτικό όνομα που έχει μόνο νικητής μπορεί να είναι».

-«Το είδος της φωνής που διαθέτεις μπορεί να υποστηρίξει περισσότερα στυλ. Μπράβο σου είναι πολύ καλή» είναι η κριτική της Πέγκυς Ζήνα στη διαγωνιζόμενη που θα καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση.

-Ο φοιτητής στο τμήμα της μοριακής βιολογίας και της γενετικής θα καταφέρει να αποσπάσει τέσσερα «ναι» από την κριτική επιτροπή. «Είναι φανταστικό αυτό που ακούσαμε» θα του πει ο Γιώργος Θεοφάνους, «με συγκίνησες με τον τρόπο που το είπες, μου αρέσεις πάρα πολύ» είναι τα λόγια της Πέγκυς Ζήνα, «μας καθήλωσες» θα του πει ο Θοδωρής Μαραντίνης.

-Άλαλος, άφωνος θα μείνει ο Θοδωρής Μαραντίνης μετά την ερμηνεία του τραγουδιού μιας διαγωνιζόμενης και χαρακτηριστικά θα της πει: «αλήθεια δεν ξέρω τι να πω, είμαι σοκαρισμένος, με συγκίνησες… ανυπομονώ να σ’ ακούσω να ξανατραγουδάς».ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr


loading...