Ο Καμμένος, ο πρώην πράκτορας της ΕΥΠ και οι εταιρείες της μιας λίρας…

689669-kammenos1.jpg

20-04-2016 10:57

«Βροχή» οι καταγγελίες μετά τις αποκαλύψεις του Newsbomb.gr για τις εταιρείες της μιας λίρας της οικογένειας Καμμένου – Ο πρώην πράκτορας της ΕΥΠ, Μανώλης Χατζησάββας «βομβαρδίζει» με σωρεία ερωτημάτων που ανήρτησε στο διαδίκτυο τον υπουργό Εθνικής Άμυνας – Ο κ. Καμμένος οφείλει βεβαίως εκ της θεσμικής του θέσης, να απαντήσει αν αυτά που γράφει ο κ. Χατζησάββας είναι αληθή ή ψευδή. 

Η υπόθεση με τις εταιρείες της μίας λίρας στην Αγγλία της οικογένειας Καμμένου (Διαβάστε εδώ την αποκάλυψη του Newsbomb.gr), όχι μόνο προκάλεσε αναστάτωση στο Πανελλήνιο, αλλά «πάγωσε» στην κυριολεξία και το μέγαρο Μαξίμου που έδειξε αμήχανο να διαχειριστεί επικοινωνιακά τα έργα και τις ημέρες του κυβερνητικού εταίρου κ. Πάνου Καμμένου. 

Παρά τη βαρύτητα των αποκαλύψεων, ο κ. Καμμένος δεν απάντησε ποτέ επί της ουσίας σε κανένα από τα ερωτήματα του ρεπορτάζ.

Αρκέστηκε μόνο να δηλώσει κατά την προσφιλή του τακτική ότι «θα πληρώσουν οι συκοφάντες…». (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).

Θυμίζουμε ότι ο κ. Καμμένος μέχρι τώρα δεν έχει απαντήσει σε καμία από τις αποκαλύψεις του Newsbomb.gr, ούτε για τις στολές που παρήγγειλε στην Κίνα (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), ούτε βεβαίως για τις 27.000 ευρώ που κόστισαν τα εισιτήρια για τη μετάβαση της μπάντας του Ναυτικού στις ΗΠΑ σε ένα ταξίδι εθιμοτυπίας (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)

Ίσως κάποια στιγμή να χρειαστεί να απαντήσει σε όλα αυτά ο ίδιος ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας αφού είναι ο άμεσα εκτιθέμενος από τα έργα και τις ημέρες του εταίρου του… 

Πέραν των θολών οικονομικών διαδρομών οι οποίες πρέπει να εξεταστούν από τα όργανα της πολιτείας (ΣΔΟΕ, οικονομικοί εισαγγελείς, Δικαιοσύνη) υπάρχει και το πολιτικό ζήτημα των αποκαλύψεων το οποίο παραμένει «ορθάνοικτο».

Η άρνηση του κ. Καμμένου να απαντήσει επί της ουσίας, δημιουργεί εύλογα, περίεργους συνειρμούς σε όλους τους πολίτες. 

Η μόνη απάντηση που έδωσε είναι πώς οι εταιρείες της μιας λίρας ιδρύθηκαν για να γίνει η μεταβίβαση του σκάφους «Iliatoras» που ανήκει στην οικογένειά του.

Εδώ όμως αρχίζει ένα νέο γαϊτανάκι αποκαλύψεων και ένα νέο μπαράζ αναπάντητων ερωτημάτων.

Ένας πρώην πράκτορας της ΕΥΠ, ο κ. Μανώλης Χατζησάββας, ο οποίος εδώ και αρκετό διάστημα βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τον κ. Καμμένο, ανάρτησε στο διαδίκτυο μια σειρά από καυτά ερωτήματα τα οποία εκθέτουν τον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά: ο κ. Πάνος Καμμένος οφείλει εκ της θέσεώς του, ως υπουργός και ως κυβερνητικός εταίρος, είτε να διαψεύσει, είτε να επιβεβαιώσει αυτές τις καταγγελίες!

Δεν είναι δυνατόν να αφήνει να αιωρούνται στην πολιτική σκακιέρα και σε αυτό το κρίσιμο για τη χώρα timing τέτοιες θολές καταγγελίες για off shore εταιρείες.  


https://www.scribd.com/doc/309747740/%CE%A6%CF%89%CE%BD%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CE%9A%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%9D%CE%B1-%CE%A6%CE%BF%CE%B2%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%AF-%CE%BF-%CE%9D%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BA%CF%8D%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%9B%CE%AD%CE%BD%CE%B5-%CE%A3%CF%84%CE%BF-%CE%A7%CF%89%CF%81%CE%B9%CF%8C-%CE%9C%CE%BF%CF%85-%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%9F-%CE%9A%CE%91%CE%9C%CE%9C%CE%95%CE%9D%CE%95
ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...