ΣΥΡΙΖΑ: Εικόνα αποσύνθεσης στη ΝΔ

688780-syriza.jpg

17-04-2016 13:25

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του συστήματος της διαπλοκής η ΝΔ δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο, αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, χολιάζοντας τα όσα έγιναν χθες κατά το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ.

«Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του συστήματος της διαπλοκής να μας πείσει για το «φιλελεύθερο» και «εκσυγχρονιστικό» πνεύμα που επικρατεί στη ΝΔ, υπό τον κ. Μητσοτάκη, ο εκφυλισμός και η αποσύνθεση, οι μάχες μέχρις εσχάτων για τη νομή της κομματικής εξουσίας, οι συγκρούσεις «βαρόνων» και κομματαρχών στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ και ενόψει του συνεδρίου του κόμματος, αποκαλύπτουν το πραγματικό πρόσωπο της ΝΔ» αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ «για την εικόνα αποσύνθεσης της ΝΔ».

«Αυτή η εικόνα δεν παραπέμπει σε «οξυγόνο», αλλά στη γνωστή, από δεκαετίες, δυσωδία του πελατειακού κράτους και της εξυπηρέτησης προσωπικών και άλλων συμφερόντων.

Ο κόσμος, όμως, τους έχει καταλάβει. Όσο κι αν προσπαθούν να φιλοτεχνήσουν ένα πρόσωπο «νέων», «άφθαρτων» και «σοβαρών τεχνοκρατών», παραμένουν ίδιοι κι απαράλλαχτοι» καταλήγει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...