«Βροχή» οι καταγγελίες για «μαύρο χρήμα» του Μπέου σε τοπικά ΜΜΕ του Βόλου!

687621-beos1.jpg

13-04-2016 14:43

Οι αποκαλύψεις για τον εν αργία δήμαρχο Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέο δεν έχουν τέλος – Ποιες είναι οι σχέσεις του με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και ποιους δημοσιογράφους είχε στη δούλεψή του χωρίς να φαίνονται στους ισολογισμούς της προεκλογικής του εκστρατείας;  

Όσο κι αν προσπαθείς να κρύψεις την αλήθεια, κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί. Ο λόγος για τον κ. Μπέο που όπως θα διαβάσετε παρακάτω, μόνος του παραδέχθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή πως πλήρωνε δημοσιογράφους από τον Βόλο να τον βοηθήσουν επικοινωνιακά στην προεκλογική του εκστρατεία, αν και στους εκλογικούς ισολογισμούς που κατέθεσε στη Διαύγεια, δεν φαίνεται να έχει δηλώσει τέτοιες δαπάνες. 

Όπως χαρακτηριστικά γράφει το magnesianews.gr προκύπτει «μέγα πολιτικό θέμα πληρωμής Μέσων Ενημέρωσης και δημοσιογράφων, με «μαύρο» χρήμα στο οποίο πρωταγωνιστής είναι ο Αχιλλέας Μπέος, αποκάλυψε ο ίδιος στην συνέντευξη που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Astra και στον Δημήτρη Μαρέδη.

Ο Αχιλλέας Μπέος στις ερωτήσεις του κ. Μαρέδη για την προεκλογική σχέση την οποία είχε με τον Άκη Σαμαρτζή, είπε ότι με τον κ. Σαμαρτζή είχε κάνει συμφωνία να τον υποστηρίξει στις εκλογές για να βγει δήμαρχος Βόλου, όπως είχε κάνει και με τον δημοσιογράφο Γιώργο Πολίτση.

Οι δυο τους έστησαν την επικοινωνιακή τακτική του συνδυασμού «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική» με επικεφαλής τον κ. Μπέο χρησιμοποιώντας ως «εργαλεία» τον ραδιοφωνικό σταθμό «Ακρόαμα» και την προεκλογική εφημερίδα «Πολίτης», και δημοσιογράφους, όπως ο Μάνος Παναγιωτόπουλος που προσλήφθηκε στο Δήμο Βόλου, όπως επίσης και ο Γιώργος Πολίτσης και άλλοι δημοσιογράφοι που είτε πληρώνονται πλέον από το Δήμο Βόλου ή από άλλες πηγές που δεν είναι γνωστές. Ο Αχιλλέας Μπέος στη συνέντευξή του τόνισε ότι ο Άκης Σαμαρτζής πρόσφερε υπηρεσίες στον συνδυασμό και πληρωνόταν με το μήνα, χωρίς να αναφέρει το ποσό. Σκοπός όπως φαίνεται ήταν να μπορεί να «περνάει» ο κ. Μπέος την πολιτική του στα Μέσα του κ. Σαμαρτζή, το Ράδιο «Ακρόαμα» και την εφημερίδα «Πολίτης» η οποία έκλεισε μετά τις εκλογές, αφού τελείωσε και η αποστολή της, να αποτελεί δηλαδή όργανο του Μπέου».

Το καταπληκτικό της ιστορίας είναι ότι η αποκάλυψη ότι ο Άκης Σαμαρτζής πληρωνόταν απαντήθηκε από τον ιδιοκτήτη του ραδιοφωνικού σταθμού στην ίδια εκπομπή.

Ο κ. Σαμαρτζής τόνισε με έμφαση ότι εφόσον όπως είπε ο κ. Μπέος πληρώθηκε, θα έπρεπε να υπάρχει και τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών κάτι που όπως υποστήριξε δεν υπάρχει!!!

Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Σαμαρτζής: «Στην ανάλυση των εσόδων-δαπανών και πληρωμών που υποχρεωτικά είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο και κατατέθηκε στην εφορία και τότε θα δούμε αν πληρωνόμουν».

Δείτε εδώ όλες τις αποκαλύψεις για τη δράση του Μπέου

 ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr