ΑΠΙΘΑΝΟ ΚΟΛΠΟ: Τι να κάνετε για να μην είναι καρκινογόνες οι τηγανιτές πατάτες;

tromaktiko (1)

13-04-2016 12:11

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της Αμερικανικής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) οι καταναλωτές θα πρέπει να αποφεύγουν τιςπαρατηγανισμένες και ξεροψημένες πατάτες, μιας και σχετική έρευνα απέδειξε πως είναι πιθανότερο να περιέχουν υψηλότερα επίπεδα της επικίνδυνης χημικής ουσίας ακρυλαμίδιο, το οποίο συνδέεται με την εμφάνιση του καρκίνου.

Επιπλέον, η παραπάνω ανακοίνωση τονίζει πως γενικά θα πρέπει να μειωθεί στο ελάχιστο η πρόσληψη ακρυλαμιδίου από τον οργανισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ PIRAEUSPRESS.GR


loading...