Στην Αθήνα έφτασε η πορεία ενάντια στην ανεργία

686653-poreiapatra1.jpg

10-04-2016 15:19

Υπό τις επευφημίες εκατοντάδων πολιτών, έφτασε στην Αθήνα αργά το μεσημέρι της Κυριακής (10/04/2016) η πορεία των πολιτών ενάντια στην ανεργία, η οποία είχε ξεκινήσει πριν από μία εβδομάδα από την Πάτρα.

Οι διαδηλωτές που διανυκτέρευσαν στην Ελευσίνα, ξεκίνησαν νωρίς το πρωί για να ολοκληρώσουν τα τελευταία 20 χλμ. της διαδρομής τους μέχρι την πλατεία Σύνταγματος, όπου αναμένεται να φτάσουν γύρω στις 18:00, όπου και έχει προγραμματιστεί μεγάλη συγκέντρωση και συναυλία.

Κατά την υποδοχή των διαδηλωτών στο Χαϊδάρι παρέστησαν οι δήμαρχοι Χαϊδαρίου, Καισαριανής και Ικαρίας, αλλά και ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Βρισκόμαστε σήμερα εδώ στο Χαϊδάρι για να υποδεχθούμε τη μεγάλη πορεία, των οδοιπόρων από τη Πάτρα, με επικεφαλής τη δημοτική αρχή και τον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, σε έναν αγώνα δρόμου, σε έναν αγώνα που απλώς βάζει ένα μικρό λιθαράκι σήμερα, αλλά ανοίγει μεγάλους δρόμους, ώστε συνολικά σαν χώρα, σαν λαός να παλέψουμε ενάντια στην ανεργία, για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, για δουλειά με δικαιώματα, για άμεση ανακούφιση και μέτρα προστασίας των ανέργων, ενάντια στο σύνολο των αντιλαϊκών μέτρων που έρχονται και που πλήττουν και τους ανέργους, αλλά και τους εργαζόμενους τους δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, όλο τον ελληνικό λαό, όπως είναι το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο, το φορολογικό νομοσχέδιο και άλλα μέτρα», υπογράμμισε από την πλευρά του ο Δ. Κουτσούμπας.

«Βεβαίως συνειδητοποιούμε και πρέπει ακόμα περισσότερο το σύνολο του λαού της Αττικής, της Αθήνας, όλης της Ελλάδας, να συνειδητοποιήσει το σύνθημα των οδοιπόρων, ότι δεν γίνεται τίποτα όσο μένεις θεατής, μπορούν να γίνουν τα πάντα, να ανατραπούν τα πάντα όταν ξεσηκωθείς. Αυτό τον αγώνα δείχνει ο λαός της Πάτρας, ο δήμαρχος της Πάτρας, οι δήμαρχοι αγωνιστές του λεκανοπεδίου, σε αυτό το δρόμο σταθερά θα συνεχίσουμε», κατέληξε στη δήλωσή του ο γ.γ. του ΚΚΕ.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...