Συζήτηση Βουλή – Δευτερολογία Γεννηματά: Επτά ώρες για το τίποτα. Επτά ώρες χαμένες (vid)

683342-2498646.jpg

30-03-2016 3:00

«Μια λέξη χαρακτηρίζει τη σημερινή συνεδρίαση. Απογοήτευση. Επτά ώρες για το τίποτα. Επτά ώρες χαμένες» ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά κατά τη δευτερολογία της στη Βουλή.

«Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε στο ζήτημα της δικαιοσύνης, της διαπλοκής και της αντιμετώπισης της διαφθοράς. Είχαμε την ευκαιρία να διαμορφώσουμε ένα πλαίσιο αλλαγών και να βελτιώσουμε την επιτάχυνση της δικαιοσύνης. Η ευκαιρία χάθηκε» υπογράμμισε και συνέχισε:

«Αναρωτιόμαστε γιατί έγινε αυτή η συζήτηση. Έγινε για να στηθεί ένα σκηνικό, μία παράσταση διχασμού και πόλωσης. Αυτή η πόλωση που επί έξι χρόνια οδηγεί τον ελληνικό λαό όλο και πιο βαθιά στην κρίση».

«Για την ουσία της συζήτησης δεν ακούσαμε απολύτως τίποτα, ούτε μία πρόταση. Όλη η ιστορία ήταν να έρθουμε εδώ για να χτιστεί ξανά ένα κακέκτυπο του δικομματισμού. Για να ξεχάσουν οι Έλληνες τον χαμένο παράδεισο που τους υποσχέθηκε ο κ. Τσίπρας αλλά δεν μπορεί να παραδώσει» σημείωσε η Φώφη Γεννηματά.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr