Άπαχο vs. πλήρες γάλα: Ποιο να επιλέξετε και γιατί

426283-c8ef5169b9fec413cad40e2752cb5a4b_l.jpg

08-04-2016 16:00

Αρκετοί καταναλωτές επιλέγουν σήμερα το άπαχο γάλα, το άπαχο τυρί και το άπαχο γιαούρτι σε μια προσπάθεια να μειώσουν την πρόσληψη λιπαρών από τη διατροφή τους.

Επιστημονική μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Circulation βάζει στο μικροσκόπιο τα γαλακτοκομικά αναφορικά με το ρόλο τους στην εκδήλωση του διαβήτη, εξετάζοντας κατά πόσο η περιεκτικότητά τους σε λιπαρά επηρεάζει τις πιθανότητες εκδήλωσης της μεταβολικής νόσου.

Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr



ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr


loading...