Αποκλειστικό: 27.000 ευρώ για την μπάντα του… Καμμένου στις ΗΠΑ

685869-hpa-kammenos-megalh.jpg

08-04-2016 8:21

Το Newsbomb.gr παρουσιάζει την απόδειξη πληρωμής του Πολεμικού Ναυτικού στο ταξιδιωτικό γραφείο προκειμένου να μετακινηθεί η μπάντα στις ΗΠΑ – Άραγε κάποιοι επιμένουν ότι τα έξοδα τα πλήρωσε η ομογένεια; 

Σε μια χώρα ρημαγμένη, με έναν λαό εξαθλιωμένο στα όρια της ανέχειας, είναι τουλάχιστον ανήθικο τα μέλη της κυβέρνησης να σκορπούν δεκάδες χιλιάδες ευρώ για την προσωπική τους προβολή, μετατρέποντας την εξωτερική πολιτική της χώρας σε πανηγυράκι…

Ο κ. Πάνος Καμμένος απασχόλησε αρνητικά την επικαιρότητα (δεν είναι η πρώτη φορά) με το πρόσφατο ταξίδι του στις ΗΠΑ, όπου μεταξύ άλλων, πήρε μαζί του και 19 μουσικούς από την μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού σε μια επίσκεψη που δεν είχε κανένα γεωστρατηγικό ή πολιτικό ενδιαφέρον για τη χώρα μας.

Επρόκειτο δηλαδή για μια εθιμοτυπική επίσκεψη πατριωτικού χαρακτήρα, χωρίς κανείς να θέλει να μειώσει ή να ακυρώσει τη συγκεκριμένη σημασία.

Αλλά μέχρι εκεί.

Είναι άλλο πράγμα οι επικοινωνιακές φιέστες και άλλο πράγμα η ανάγκη χάραξης εξωτερικής πολιτικής.

Ακόμα χειρότερο είναι το γεγονός ότι μετά την αρνητική δημοσιότητα που πήρε το θέμα με τη μετάβαση της μπάντας και του κύριου Καμμένου στις ΗΠΑ, ο κύριος υπουργός δεν απάντησε ποτέ επί της ουσίας στο μείζον ερώτημα «ποιος πλήρωσε τα έξοδα;».

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε πως αν ο κ. Καμμένος δεν το γνωρίζει, οφείλει να το γνωρίζει ο ίδιος ο πρωθυπουργός ότι αποτελεί ύψιστη υποχρέωση να ενημερώνουν οι υπουργοί του τον ελληνικό λαό για τα έξοδα με τα οποία επιβαρύνουν τη χώρα.

Και όταν δεν το κάνουν οι υπουργοί του, η ευθύνη μεταφέρεται αυτομάτως στο πρόσωπο του ίδιου του πρωθυπουργού.

Πάμε όμως παρακάτω, στην ταμπακιέρα της υπόθεσης.

Η ανεπίσημη δικαιολογία από το περιβάλλον του υπουργού Πάνου Καμμένου ήταν ότι τα εισιτήρια για τη μετακίνηση της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού τα πλήρωσε η ομογένεια.

Τα πλήρωσε όμως;

Κι αν τα πλήρωσε η ομογένεια, αυτά τα 27 χιλιάδες ευρώ που πλήρωσε το Πολεμικό Ναυτικό τι είναι;

Όπως σας επισημάναμε και εχθές (7/04/2016) το Newsbomb.gr θα κάνει αυτό που κάνει εδώ και χρόνια: Θα ελέγχει την πολιτική εξουσία και θα αποκαλύπτει (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)

Δείτε το έγγραφο που παρουσιάζει το Newsbomb.gr

banta

Τα 27.180 ευρώ που πλήρωσε το Πολεμικό Ναυτικό σε ταξιδιωτικό γραφείο τι ακριβώς είναι; 

Κύριε πρωθυπουργέ της χώρας δείτε καλά την απόδειξη πληρωμής. 

Έχετε ή δεν έχετε τον έλεγχο της κυβέρνησής σας; 

Πάμε όμως παρακάτω…ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...