Σοκ στη Νορβηγία: Σομαλός μετανάστης βίασε πολιτικό!

685951-norvigia.jpg

07-04-2016 21:25

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη της Νορβηγίας από τη φρικιαστική είδηση του βιασμού ενός πολιτικού από Σομαλό μετανάστη.

Ο Κάρστεν Νόρνταλ Χάουκεν, μέλος του σοσιαλιστικού κόμματος, ήταν μάλιστα ο ίδιος που αποκάλυψε τον εφιάλτη που έζησε μέσα στο ίδιο του το σπίτι μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Μετά από καταγγελία του Χάουκεν οι Αρχές κατάφεραν και συνέλαβαν το δράστη, ο οποίος αφού εξέτισε ποινή φυλάκισης 4,5 χρόνων απελάθηκε από τη χώρα, προκαλώντας ωστόσο τύψεις στο θύμα, όπως αποκάλυψε…

Και αυτό γιατί ο Χάουκεν εκμυστηρεύτηκε πως αισθάνθηκε πολύ άσχημα όταν πληροφορήθηκε πως ο βιαστής του αναγκάστηκε να επιστρέψει στη Σομαλία!

Παράλληλα, ο άτυχος πολιτικός δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για το μαρτύριό του, αλλά και για τη «μάχη» που έδωσε με τον εαυτό του, βρίσκοντας καταφύγιο σε αλκοόλ και ναρκωτικά, μέχρι να ξεπεράσει το τραύμα του.

«Η ζωή μου καταστράφηκε, αλλά τώρα νιώθω ένοχος γι’ αυτόν που εστάλη πίσω στην πατρίδα του. Ήταν λες και το κράτος ανέλαβε να πάρει εκδίκηση σαν ένας θυμωμένος πατέρας που αντιμετωπίζει αυτόν που επιτέθηκε στο παιδί του. Αρχικά ένιωσα ανακούφιση και χαρά όταν έμαθα ότι θα φύγει για πάντα. Αλλά είχα επίσης και ένα δυνατό συναίσθημα ενοχής και ευθύνης… Ήμουν ο λόγος που δεν θα βρισκόταν πια στη Νορβηγία, επιστρέφοντας πίσω σε ένα σκοτεινό και αβέβαιο μέλλον στη Σομαλία. Τον βλέπω περισσότερο σαν ένα προϊόν ενός άδικου κόσμου, ένα προϊόν που μεγάλωσε μέσα σε πόλεμο και απελπισία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χάουκεν σε μια επίδειξη μεγαλοψυχίας η οποία ωστόσο προκάλεσε δικαιολογημένες αντιδράσεις…ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr