Αθώα η καθηγήτρια Πανεπιστημίου Μαίρη Μαυρή – Βαβαγιάννη μετά από μήνυση του Η. Κασιδιάρη

681063-kasidiaris2.jpg

22-03-2016 13:58

Αθώα κρίθηκε από την ελληνική Δικαιοσύνη η καθηγήτρια Πανεπιστημίου Μαίρη Μαυρή – Βαβαγιάννη, σε βάρος της οποίας είχε καταθέσει μήνυση ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης για ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμιση.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η πανεπιστημιακός δήλωσε: «Μετά από εννέα χρόνια, ήρθε μία νίκη ενάντια σε αυτούς που προτρέπουν τον κόσμο να μην ασχολείται με τα κοινά και να μην καταγγέλλει αυτά που βλέπει. Δεν είναι προσωπική αλλά για όλους».

Η Μαίρη Μαυρή-Βαβαγιάννη ήταν η αυτόπτης μάρτυρας που κατέθεσε στη δίκη για την επίθεση στην Πανεπιστημιούπολη σε βάρος φοιτητή τον Οκτώβριο του 2007, με την ολοκλήρωση της οποίας, ο τότε κατηγορούμενος Ηλίας Κασιδιάρης απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες, λόγω αμφιβολιών.

Σήμερα η πανεπιστημιακός βρέθηκε στο εδώλιο καθώς είχε κρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου των δραστών της επίθεσης στην Πανεπιστημιούπολη το 2007, μέσω του οποίου εντοπίστηκε ως ιδιοκτήτης του ο αργότερα βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...