Ιράν: Καταδικάστηκε σε 74 μαστιγώσεις γιατί βασάνισε και σκότωσε σκύλο

685626-sk.jpg

06-04-2016 18:18

Ο άνδρας συνελήφθη πριν από έναν μήνα στην επαρχία Αρντεμπίλ του βορειοδυτικού Ιράν, μετά την υποβολή μήνυσης από τον διευθυντή του οργανισμού προστασίας του περιβάλλοντος στην επαρχία

Ένας άνδρας από το Ιράν καταδικάστηκε να υποστεί 74 μαστιγώσεις και να παρακολουθεί επί «έναν χρόνο εβδομαδιαία μαθήματα για να διδαχθεί να συμπεριφέρεται καλά στα ζώα» διότι σκότωσε ένα σκυλί, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Μιζάν.

Ένα βίντεο στο οποίο καταγράφεται η πράξη του άνδρα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης. Στο βίντεο εικονίζεται να πετάει το σκυλί πάνω στο όχημά του επανειλημμένα, πριν το αποτελειώσει σφυροκοπώντας το με ένα φτυάρι.

Ο άνδρας συνελήφθη πριν από έναν μήνα στην επαρχία Αρντεμπίλ του βορειοδυτικού Ιράν, μετά την υποβολή μήνυσης από τον διευθυντή του οργανισμού προστασίας του περιβάλλοντος στην επαρχία.

Πολλά κρούσματα κακομεταχείρισης ζώων, κυρίως σκυλιών, αλλά και κυνηγιού άγριων ζώων, έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες προκαλώντας αγανακτισμένες αντιδράσεις Ιρανών σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης, όπου αναρτώνται συχνά βίντεο που καταγράφουν τέτοιες πρακτικές.

 ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr