Άγρια… Δύση στη Βουλή! Τσίπρας: Να ανακαλέσετε τώρα – Μητσοτάκης: Καθίστε κάτω (video)

683325-tsipras-mitsotakis.jpg

30-03-2016 1:12

Για τα καλά άναψαν τα αίματα στη Βουλή, όπου αν και η ώρα δεν είναι απλά προχωρημένη, αλλά έχει… ξεφύγει, Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης βρήκαν την όρεξη να λογομαχήσουν, πρωταγωνιστώντας σε ένα ακόμη ανούσιο επεισόδιο.

«Κατανοώ την ανάγκη που έχετε να υπερασπιστείτε στελέχη που ήταν πάντα πιστά στο κόμμα σας, όπως τον κ. Καρανίκα. Πράγματι καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή. Τον κ. Καρανίκα, όμως δεν τον προσλάβατε να φτιάχνει καφέδες, αλλά για σύμβουλό σας. Έχει τα απαραίτητα προσόντα», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συμπληρώνοντας: «Όταν μιλάτε για σχέσεις τρίτου τύπου με ύποπτους δημοσιογράφους, τι έχετε να πείτε για τα δικά σας; Θυμάμαι καλά τον κ. Μαυρίκο σχολιαστή στην κρατική τηλεόραση, μετά το debate μεταξύ του κ. Τσίπρα με τον κ. Μεϊμαράκη;».

Ακολούθως, ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για «τον τρίτο του κυκλώματος εκβιαστών», τον οποίο δεν κατονόμασε, αλλά πρόσκειται -όπως υποστήριξε- στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ «οι δηλώσεις του δεν διέρρευσαν», αφήνοντας αιχμές ότι είναι συνεργάτης του πρωθυπουργού. 

Τότε, ο Αλέξης Τσίπρας πετάχτηκε εκνευρισμένος από τη θέση του και ζήτησε σε έντονο ύφος από τον πρόεδρο της ΝΔ να ανακαλέσει.

«Δεν ανακαλώ τίποτα. Καθίστε κάτω», απάντησε σε επίσης έντονο ύφος ο κ. Μητσοτάκης.

«Ζητώ συγγνώμη για την έκρηξή μου. Ο κ. Μητσοτάκης έχει κάθε δικαίωμα να μην απαντά στα στοιχεία για τις σχέσεις της ΝΔ με το κύκλωμα εκβιαστών. Δεν έχει, όμως, δικαίωμα να συκοφαντεί τον πρωθυπουργό της χώρας. Ζητώ να ανακαλέσει. Αν δεν το κάνει θα είναι ένα κοινός συκοφάντης», ανέφερε μετά από λίγο ο Αλέξης Τσίπρας παίρνοντας το λόγο και ενώ είχε προηγηθεί ένας μικρός χαμός στα έδρανα που ανάγκασε τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση να πει: «Είναι 2 π.μ. πού βρίσκετε την όρεξη;».ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...