Επίσημη επίσκεψη Παυλόπουλου στο Ισραήλ

683375-pavlopoulos4.jpg

30-03-2016 8:59

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος πραγματοποιεί τριήμερη επίσημη επίσκεψη από χθες, Τρίτη (30/03/2016) στο Ισραήλ και σήμερα θα γίνει δεκτός από τον Ισραηλινό ομόλογό του Ρέβεν Ρίβλιν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας, ο Π. Παυλόπουλος έχει προγραμματισμένη επίσκεψη στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος, ενώ θα αναγορευθεί επίτιμος διδάκτορας Δικαίου του Εβραϊκού Πανεπιστημίου Ιεροσολύμων, όπου θα απευθύνει ομιλία με θέμα «Η Ευρωπαϊκή έννομη τάξη στον λαβύρινθο της οικονομικής κρίσης».

Εξάλλου, σήμερα θα συναντηθεί και με τον πρόεδρο της ισραηλινής βουλής (Κνεσέτ) Γιούλι Εντελστάιν και το βράδυ θα παρακαθίσει σε δείπνο που θα παραθέσει προς τιμήν του ο Ισραηλινός ομόλογός του.

Παράλληλα, στις 10:00 το πρωί αύριο, Πέμπτη (31/03/2016) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επισκεφθεί το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων όπου θα έχει συνάντηση με τον Πατριάρχη Θεόφιλο Γ. Ο Π. Παυλόπουλος θα μεταβεί στη συνέχεια στην Ελληνική Λέσχη της Κοινότητας των Ιεροσολυμιτών, ενώ θα συνομιλήσει και με το προεδρείο του Σωματείου Ελλήνων Επιζώντων Ολοκαυτώματος.

Η επίσκεψη του Π. Παυλόπουλου στο Ισραήλ θα ολοκληρωθεί με τη συνάντησή του στις 16:15 με τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...