Έλεος Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μάκης Μπαλαούρας προτιμά το «σκέτο Μακεδονία»!

682756-balaouras.jpg

28-03-2016 11:29

Φαίνεται ότι σε αυτήν την κυβέρνηση περισσεύουν τα λόγια και οι απίστευτα προκλητικές δηλώσεις. Στο «πάνθεον» μετά τον Γιάννη Μουζάλα και την γκάφα – όπως χαρακτήρισε την δήλωσή του περί «Μακεδονίας» προστίθενται τώρα και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας!

Κατά τη διάρκεια συνέντευξή τους στο ραδιοφωνικό σταθμό ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90, 1, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ερωτάται για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. 

Αφού απάντησε ότι επρόκειτο για ένα θέμα που θα πρέπει να λυθεί με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, ως… έτοιμος από καιρό, προχώρησε την μέγιστη πολιτική του σκέψη ένα βήμα παραπέρα δηλώνοντας πως ο ίδιος δεν θα απέρριπτε το «σκέτο Μακεδονία». Και για όσους νομίζουν πως δεν διάβασαν σωστά, παραθέτουμε και την ακριβή του δήλωση: «Δεν θα απέρριπτα το Μακεδονία σκέτο».

Αναφερόμενος στις αντιδράσεις από μέρους των ΑΝΕΛ για τη «γκάφα» του Γιάννη Μουζάλα περί «Μακεδονίας», ο Μάκης Μπαλαούρας υποστήριξε μεταξύ άλλων πως: «Μπορεί οι ΑΝΕΛ να πιέζονται από άλλα σχήματα»…

σ.σ., για την ιστορία αναφέρουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάκης Μπαλαούρας «χτυπά». Είναι ο ίδιος πολιτικός που δήλωνε λίγους μήνες πριν πως: «Οργανώσεις όπως η 17Ν είχαν ένα ιδεώδες υπέρ του ανθρώπου». ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...