Σκληρή αντίδραση Ν. Δημοκρατίας για το κλείσιμο των ΤΕΠ: Η κυβέρνηση κλείνει δημόσια νοσοκομεία

340945-ce9961eaed28baa22d53b68f309a359c_l.jpg

04-03-2016 15:10

Σκληρά αντέδρασε η Ν. Δημοκρατία με αφορμή το κλείσιμο των ΤΕΠ Κοζάνης και Πτολεμαίδας, σημειώνοντας ότι η κοινωνικά ευαίσθητη και δήθεν προασπιζόμενη την Δημόσια Υγεία Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κλείνει για πρώτη φορά Δημόσια Νοσοκομεία, ενώ η Δημόσια Υγεία είναι σε πλήρη κατάρρευση.

Ειδικότερα, ο Υπεύθυνος του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Λαρίσης, κ. Χρήστος Κέλλας, για το κλείσιμο των ΤΕΠ (Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών) των Νοσοκομείων Πτολεμαΐδας και Κοζάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η κοινωνικά ευαίσθητη και δήθεν προασπιζόμενη την Δημόσια Υγεία Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κλείνει για πρώτη φορά Δημόσια Νοσοκομεία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του εκτελούντος χρέη Διοικητού του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας “από τις 3 Μαρτίου το νοσοκομείο θα παραμείνει κλειστό και δεν θα δέχεται κανέναν πολίτη για οποιαδήποτε περίθαλψη εξ αιτίας της παντελούς απουσίας ιατρών στα ΤΕΠ”. Παρόμοια κατάσταση επικρατεί και στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου ο εκτελών χρέη Διοικητού, δήλωσε ότι τα ΤΕΠ του νοσοκομείου παραμένουν κλειστά λόγω έλλειψης ιατρών ειδικών και ειδικευομένων.

Η Δημόσια Υγεία σε πλήρη κατάρρευση».ΠΗΓΗ : Onmed.gr

loading...