Νίκος Νικολόπουλος: «Η Ευρώπη δεν θα υποκύψει στην τρομοκρατία»

681217-16389_10205455013759081_462365622913455175_n.jpg

22-03-2016 22:54

«Είναι μια πολύ θλιβερή ημέρα για την Ευρώπη. Η Ευρώπη του Πολιτισμού της Ειρήνης και της Ευημερίας δεν θα υποκύψει στον εκβιασμό και την τρομοκρατία», δήλωσε ο ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος για τις τρομοκρατικές επιθέσεις με δεκάδες νεκρούς στο αεροδρόμιο και στο μετρό των Βρυξελλών

«Οι σκέψεις και οι προσευχές μας αυτή την ώρα είναι για τα αθώα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων τις οικογένειές τους και τους φίλους τους . Ο ανθρώπινος πόνος και η άδικη αιματοχυσία, δεν γνωρίζουν σύνορα. Είναι το ίδιο απαίσια και απεχθή, παντού και πάντοτε.

Η Ευρώπη του Πολιτισμού της Ειρήνης και της Ευημερίας δεν θα υποκύψει στον εκβιασμό και την τρομοκρατία. Οι τρομοκράτες είναι εχθροί όλων των ελεύθερων ανθρώπων. Είναι εχθροί όλης της ανθρωπιάς . Οι επιθέσεις αυτές σηματοδοτούν πόσο χαμηλά μπορούν να φτάσουν οι τρομοκράτες στην υπηρεσία του μίσους και της βίας.

Στεκόμαστε στο πλευρό του Βελγικού λαού και τονίζουμε την ανάγκη, η Ευρώπη να αντισταθεί στα κηρύγματα της μισαλλοδοξίας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει, με δυναμικό και άμεσο τρόπο να προστατέψει την επικράτειά της και τους λαούς της. Στην δημοκρατική Ευρώπη δεν πρέπει να αφήσουμε να κυριαρχήσει ο φόβος και η μισαλλοδοξία.

Τέλος, εκφράζω την βαθύτατη ανησυχία μου για όσα μπορεί το μέλλον να επιφυλάσσει και για τον τόπο μας, καθώς η Ελλάδα, που αποτελεί το εξωτερικό σύνορο της Ε.Ε. βρίσκεται στη μέγγενη διεθνών ανισορροπιών».ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...