ΔΕΙΤΕ: Η Σίσσυ Χρηστίδου πιο σέξι από ποτέ!


29-07-2011 1:13

Πιο σέξι από ποτέ η Σίσσυ Χρηστίδου πόζαρε για το περιοδικό …Nitro προσφέροντας χαρά στο ανδρικό κοινό και κάνοντας τις γυναίκες να…

σκάσουν από τη ζήλια τους!

Η αλλαγή στο σώμα της δεν έχει περάσει απαρατήρητη αφού έχασε 30 κιλά και έχει επανέλθει στα κιλά που είχε πριν μείνει έγκυος στον Φίλιππο.

Όπως αποκαλύπτει στη συνέντευξή της δεν νιώθει sex symbol! “Sex Symbol εγώ; Μου φαίνεται αστείο. Το κοινό που με πλησιάζει είναι πιο πολύ το κοινό του σουπερμάρκετ. Νοικοκυρές ή νέες μανάδες. Οι δικοί μου άνθρωποι που λέμε τα προβλήματά μας”.

Όσο για το αν κατεβαίνει στο Σύνταγμα στο πλευρό των Αγανακτισμένων, η Σίσσυ απάντησε: “Προσπαθείς, δηλαδή, να το στηρίξεις όλο αυτό, να κάνεις αυτό που μπορείς όχι ως επώνυμος αλλά ως πολίτης, για να εκφράσεις την αγανάκτησή σου, και ο άλλος σου αφαιρεί το δικαίωμα. Βλέπεις, υπάρχουν κάποιοι που σε κοιτάζουν στραβά, με ένα βλέμμα του τύπου “κάνε μας τη χάρη, κούκλα μου. Τι ακριβώς ήρθες εδώ να μας το παίξεις;”. Κάτι που σε στεναχωρεί, σε κάνει να χάνεις την όρεξή σου και, τελικά, σε απομακρύνει”.

Για την αντίδραση του άνδρα της, Θ. Μαραντίνη, όταν είδε τις φωτογραφίες, η Σίσσυ δήλωσε: “Τι μου είπε ο σύζυγος όταν είδε τις φωτογραφίες; Δε μπορώ να σου πω, γιατί είναι πρόστυχο. Με την καλή έννοια. Νομίζω ότι γενικά θέλει να με βλέπει σέξι. Δεν έχει θέμα με το να είμαι μαζεμένη. Να μου πει π.χ. αυτό που φοράς είναι κοντό”.