ΑΕΚ – Μπακασέτας: "Τέλος καλό, όλα καλά"


11-01-2019 20:21

Την ικανοποίηση του που θα παραμείνει στην ΑΕΚ εξέφρασε ο Τάσος Μπακασέτας. Δείτε την ανάρτηση του διεθνή Έλληνα άσου.

Ο Τάσος Μπακασέτας δήλωσε ανακουφισμένος και χαρούμενος που θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο επιθετικός της Ένωσης έκανε ανάρτηση στο instagram, τονίζοντας ότι «τέλος καλό, όλα καλά».

Η ανάρτηση του Μπακασέτα

«Τέλος καλό, όλα καλά!! Είμαι πολύ χαρούμενος που θ’ ανήκω στην οικογένεια της ΑΕΚ για τα επόμενα 3 χρόνια! Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, την κοπέλα μου, τους φίλους μου κ τους συνεργάτες μου που πάντα είναι δίπλα μου και με στηρίζουν!

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη του, όλους τους προπονητές που συνεργάστηκα κ συνεργάζομαι, τα διοικητικά στελέχη, τους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές και τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια».

View this post on Instagram

Τέλος καλό,όλα καλά!! Είμαι πολύ χαρούμενος που θ’ανηκω στην οικογένεια της ΑΕΚ για τα επόμενα 3 χρόνια! Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου,την κοπελα μου, τους φίλους μου κ τους συνεργάτες μου που πάντα είναι δίπλα μου κ με στηρίζουν! Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη του,όλους τους προπονητές που συνεργάστηκα κ συνεργάζομαι,τα διοικητικά στελέχη,τους φυσιοθεραπευτές,τους φροντιστές κ τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια!!

A post shared by Tasos Mpakasetas (@tasos_mpak) on Jan 11, 2019 at 9:01am PST

Πηγή: www.newsit.gr