Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Πεθαίνω για αστυνομικά σίριαλ»


19-10-2018 23:40

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος δεν χρειάζεται συστάσεις…

Ηθοποιός με πάρα πολλές «ώρες πτήσης» στη δουλειά, επέστρεψε στη μικρή οθόνη ύστερα από πέντε χρόνια απουσίας σε έναν ρόλο-κλειδί στη σειρά «Η επιστροφή»!

Υποδύεται τον Νικήτα, τον παππού του 4χρονου Μάνου, που πριν από 20 χρόνια εξαφανίστηκε καταδικάζοντας την οικογένειά του στον χειρότερο εφιάλτη.

«Χαίρομαι πολύ που επανήλθα στην τηλεόραση με ένα αστυνομικό σίριαλ, για τα οποία… πεθαίνω ως τηλεθεατής και τρελαίνομαι όταν παίζω. Το ίδιο ισχύει και στο θέατρο με τα έργα που έχουν αστυνομική πλοκή. Η απαγωγή ενός παιδιού, λοιπόν, είναι χειρότερη και από τον θάνατο. Ο θάνατος είναι αμετάκλητος, η εξαφάνιση του παιδιού σου όμως σε “σουβλίζει” κάθε μέρα. Κι αν ζει; Κι αν υπάρχει; Πού είναι; Πώς περνά και με ποιους είναι; Πρόκειται για ένα μαρτύριο. Δεν βλέπετε τους γονείς του Μπεν και της μικρής Μαντλίν; Ακόμα ψάχνουν…» λέει στην «Espresso» ο ηθοποιός και συμπληρώνει με μεγάλη δόση χιούμορ: «Ηρθε και αυτή η ώρα η καταραμένη (γέλια) να υποδυθώ τον παππού. Αλλά δεν γίνεται να υποδύομαι μια ζωή τον εραστή. Κάποια στιγμή θα ’ρθουν τα παιδιά και τα εγγόνια, ακόμη και τηλεοπτικά», λέει ενώ σχολιάζει τη φετινή άνθηση της ελληνικής μυθοπλασίας.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα. Ο κλάδος μας υπέφερε πολύ από την οικονομική κρίση. Θα μου πείτε “και ποιος κλάδος δεν τα βρήκε σκούρα;”. Η οικοδομή δεν καταστράφηκε; Τώρα που άνοιξε ξανά η μυθοπλασία, τα πράγματα έχουν γίνει αρκετά παρήγορα. Οι ηθοποιοί βρεθήκαμε σε μια τρομακτική δίνη, χωρίς δουλειά και να μας οφείλονται λεφτά» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Πηγή: www.gossip-tv.gr