Δε θα πιστεύετε γιατί άργησε να πάει στο γάμο της η Maria Menounos


16-10-2018 8:33

Η Maria Menounos παντρεύτηκε στην Ελλάδα με όλες τις παραδόσεις.

Το μυστήριο έγινε στο Άκοβο Αρκαδίας και όσοι έδωσαν το παρών σίγουρα θα τον θυμούνται για πολύ καιρό.

Η παρουσιάστρια ήθελε ο γάμος της να έχει όλες της ελληνικές παραδόσεις και φυσικά αυτό φάνηκε και στο γλέντι αλλά και στην καθυστέρηση. Όμως η συγκεκριμένη νύφη δεν το έκανε ηθελημένα.

Από την Καλαμάτα (που παρεμπιπτόντως είναι και ο τόπος καταγωγής της μητέρας της) ξεκίνησαν με το αυτοκίνητο για τον Άκοβο, ώστε να φορέσει το νυφικό της στο πατρικό της σπίτι και να ξεκινήσει για την εκκλησία. Όμως, όπως αναφέρει το People, τους περίμενε κι άλλο απρόοπτο: ο φίλος της Πάνος Σκούρας που οδηγούσε έχασε το δρόμο και, αντί να πάνε προς Αρκαδία, έστριψαν λάθος και πήραν το δρόμο για Αθήνα. Ο Keven τους ακολουθούσε με άλλο αμάξι, οπότε έχασε κι αυτός το δρόμο.

Το αποτέλεσμα; Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα Ννύφη και γαμπρός έφτασαν στις 16.00 στον Άκοβο, την ώρα που κανονικά θα ξεκινούσε ο γάμος! Τελικά η νύφη έφτασε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στις 17.30, συνοδευόμενη από τον πατέρα της, με παραδοσιακή άμαξα – με το γαμπρό να έχει φτάσει κι αυτός καθυστερημένος, λίγη ώρα νωρίτερα. Ο κόσμος ήταν από νωρίς παρατεταγμένος στους γύρω δρόμους, έχοντας αγοράσει κιλά ρύζι για να ράνουν το ζευγάρι να «ριζώσει».

Οι γυναίκες του χωριού είχαν φτιάξει 1200 παραδοσιακές δίπλες και τις μοίραζαν στους καλεσμένους στην εκκλησία. Το ζευγάρι πάντρεψε ο πατέρας Γεώργιος μαζί με το μητροπολίτη Αρκαδίας, ο οποίος μετά το τέλος του μυστηρίου απευθύνθηκε στη Μαρία, λέγοντας πόσο μεγάλη τιμή είναι για τον τόπο τους που αποφάσισε να κάνει εκεί το γάμο της, καθώς είναι μια γυναίκα-πρότυπο για τη νεολαία. Η νύφη δάκρυσε μην μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της.

Όλο το χωριό ήθελε να της κάνει ένα συμβολικό δώρο, έτσι συγκέντρωσαν χρήματα και πρόσφεραν στο ζευγάρι έναν πίνακα με το Μυστικό Δείπνο για να της δείξουν την αγάπη τους.

Δε θα πιστεύετε γιατί άργησε να πάει στο γάμο της η Maria Menounos

Δε θα πιστεύετε γιατί άργησε να πάει στο γάμο της η Maria Menounos

Δε θα πιστεύετε γιατί άργησε να πάει στο γάμο της η Maria Menounos

Πηγή: www.gossip-tv.gr