Μελάνια Τράμπ: Η "περίεργη" δήλωση για τις απιστίες του Τραμπ που… προκαλεί ερωτήματα – video


12-10-2018 19:23

“Σφιχτή” φάνηκε η Μελάνια Τραμπ σε τηλεοπτική της συνέντευξη, ερωτώμενη για τα δημοσιεύματα για “απιστίες” του σύζυγου της Ντόναλντ. Ωστόσο με δήλωσή της προκαλεί ερωτήματα, αφού “ακυρώνει” επί της ουσίας τα όσα έχει υποστηρίξει ο δικηγόρος του Τραμπ Ρούντι Τζουλιάνι, ο οποίος είπε πως η πρώτη κυρία στηρίζει τον σύζυγό της.

Η «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ… διαβεβαίωσε ότι έχει «άλλα πράγματα» στο μυαλό της από τις «εικασίες» σχετικά με τις υποτιθέμενες απιστίες του συζύγου της Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Ερωτηθείσα σχετικά με τις πιθανές εξωσυζυγικές σχέσεις του Αμερικανού προέδρου, η Μελάνια Τραμπ σημείωσε ότι αυτό δεν είναι ένα «ζήτημα που προκαλεί ανησυχία».

«Είμαι μητέρα και Πρώτη Κυρία, έχω πολλά σημαντικότερα πράγματα να σκέφτομαι και να κάνω».

Το πρώην μοντέλο, που σε γενικές γραμμές κρατά χαμηλούς τόνους, επέλεξε έως σήμερα τη σιωπή σχετικά με την φερόμενη σχέση του προέδρου των ΗΠΑ με την πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών Στέφανι Κλίφορντ ή Στόρμι Ντάνιελς και την «playmate» Κάρεν Μακντούγκαλ.

«Τα ΜΜΕ λατρεύουν τις εικασίες» απάντησε η 48χρονη Μελάνια. «Δεν είναι πάντα ευχάριστο, όμως γνωρίζω ποια είναι η αλήθεια και ποια δεν είναι».

Η απάντηση που… προκαλεί ερωτήματα

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ οι «περιπέτειες» του 45ου προέδρου των ΗΠΑ προκαλούν τριγμούς στο ζευγάρι. Στην ερώτησε «συνεχίζετε να αγαπάτε τον σύζυγό σας;», η Μελάνια Τραμπ απάντησε λακωνικά: «Ναι». Κατόπιν πρόσθεσε: «Υπάρχουν κουτσομπολιά, δεν είναι πάντα ακριβή».

Ωστόσο εντύπωση προκαλεί το ότι διέψευσε τον δικηγόρο του Τραμπ Ρούντι Τζουλιάνι, ο οποίος είχε δηλώσει ότι η Μελάνια «πίστευε» τον σύζυγό της σχετικά με τα όσα υποστήριζε η Στέφανι Κλίφορντ για εκείνον, ότι δηλαδή είχαν σχέση με τον πρόεδρο πριν από μια δεκαετία.

Η Μελάνια υποστήριξε συγκεκριμένα πως «δεν μίλησε ποτέ με τον Τζουλιάνι», «αδειάζοντας» επί της ουσίας και τον ίδιο αλλά και τα όσα είπε για στήριξη στον σύζυγό της.

 

Πηγή: www.newsit.gr