Βρετανία: Σήμερα βασιλικός γάμος γίνεται.


12-10-2018 13:25

Μπορεί σήμερα να παντρεύεται η Πριγκίπισσα Ευγενία, η μικρή κόρη της Δούκισσας του Γιορκ, Σάρας και του Δούκα του Γιορκ, Αντριου, αλλά τα βλέματα όλων είναι στραμμένα όχι στη νύφη αλλά στους καλεσμένους.

Μέλη της βασιλικής οικογένειας, βρετανοί αριστοκράτες αλλά και διάσημοι σταρ έχουν γεμίσει το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Γουίνδσορ για τον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας με τον Τζακ Μπούκσμπανκ. Παρόντες στον γάμο ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, φυσικά η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο 97χρονος αλλά ακμαιότατος Φίλιππος, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ, ο Κάρολος αλλά όχι η Καμίλα!

Η άφιξη της νύφης με τον πατέρα της

Η μαμά της νύφης Σάρα Φέργκιουσον και η αδερφή της

Εδώ να σταθούμε λίγο γιατί η απουσία της Καμίλα έχει νόημα. Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι η Καμίλα λείπει ταξίδι στην Σκωτία. Όμως, η αλήθεια είναι άλλη. Η Καμίλα Πάρκερ δεν θα είναι στον γάμο γιατί οι σχέσεις της με τον μπαμπά της νύφης είναι άθλιες.

Η Μέγκαν Μαρκλ φτάνει για την τελετή

Κέιτ και Γουίλιαμ

Φυσικά, ο μικρός πρίγκιπας Τζορτζ και η αδερφή του Σάρλοτ θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην τελετή.

Ένα μικρό ατύχημα την ώρα που έφταναν τα παρανυφάκια. Η μικρή Σάρλοτ όμως χαιρετούρα

Εκτός από τους γαλαζοαίματους, στον γάμο έχουν προσκληθεί η Ναόμι Κάμπελ, η Λιβ Τάιλερ, η Ντέμι Μουρ, ο Ρόμπι Γουίλιαμς, η Έλι Γκούλντινγκ, ο Τζέιμς Μπλαντ και η Κέιτ Μος.

φωτο: Reuters

Πηγή: www.newsit.gr