Νύχτα τρόμου στη Δάφνη για την υποψήφια του «Greece’s Next Top Model»


26-09-2018 9:04

Νύχτα τρόμου έζησε νεαρή κοπέλα, η οποία είναι υποψήφια για το «Greece’s Next Top Model».

Ο λόγος για την Στέλλα Σαμνιώτη– την οποία θα δούμε στο reality του Star- η οποία έζησε μια εφιαλτική νύχτα κάτω από το σπίτι της.

«Γύρω στις 12 παρά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης βγήκα από το σπίτι μου στη Δάφνη για να σηκώσω χρήματα από το ΑΤΜ. Καθώς έστριβα στη γωνία, είδα έναν άγνωστο μελαψό άνδρα, ο οποίος μου φάνηκε περίεργος. Σήκωσα χρήματα από το μηχάνημα ανάληψης, αλλά περίπου δέκα μέτρα πριν από το σπίτι μου κοίταξα πίσω και τον ξαναείδα!» περιέγραψε στην espresso η 22χρονη, η οποία ακόμα δεν έχει συνέλθει από το σοκ.

«Άκουσα τα βήματα κάποιου να τρέχει και γυρνώντας τον είδα να ορμάει καταπάνω μου με ένα βλέμμα δολοφονικό! Με έριξε κάτω και χτυπούσε το κεφάλι μου στο πάτωμα τόσο δυνατά που νόμιζα ότι θα μείνω στον τόπο. Εκείνη τη στιγμή ήμουν σίγουρη ότι θα πεθάνω! Όμως, αντιστάθηκα και έπειτα από ένα λεπτό τράπηκε σε φυγή, έχοντας αρπάξει το κινητό και το πορτοφόλι μου»! εξήγησε.

Η Στέλλα Σαμιώτη ενημέρωσε τους δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι έσπευσαν αμέσως κοντά της και όταν συνήλθε από τα χτυπήματα, ενεργοποίησαν τη γνωστή εφαρμογή Cloud και διαπίστωσαν ότι ο δράστης της επίθεσης βρισκόταν σε ένα κέντρο φιλοξενίας προσφύγων.

«Οι αστυνομικοί δεν ήθελαν να μπουν, γιατί δεν είχαν ένταλμα και φοβούνταν μήπως προκληθεί αναταραχή. Τελικά, οι δύο άντρες της παρέας μου με τη βοήθεια του σεκιουριτά εντόπισαν τον δράστη, ο οποίος είναι Τζαμαϊκανός, και τον έβγαλαν έξω. Όταν είδα ότι είχε πάνω του μαχαίρι και κατσαβίδι, σκέφτηκα ότι αν είχε δύο χέρια, θα με είχε σφάξει!»

Νύχτα τρόμου στη Δάφνη για την υποψήφια του «Greece’s Next Top Model»

Πηγή: www.gossip-tv.gr