Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Σήμερα μπορεί να είσαι διάσημος απλώς παίζοντας σε ένα τηλεπαιχνίδι»


19-09-2018 16:03

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης επιστρέφει στη μικρή οθόνη μέσα από τη νέα σειρά του Ant1 «Κάνε γονείς να δεις καλό».

Κάποιοι από τον χώρο του, της γενιάς του αλλά και νεότεροι ηθοποιοί, νιώθουν τον εαυτό τους «θεό» και μάλιστα τον πλασάρουν προκλητικά. Τον ενοχλεί αυτό;

«Αυτό μάλλον χρειάζεται ψυχίατρο. Δεν μπορεί να το συζητήσει κανείς σοβαρά. Για τα νέα παιδιά μέχρι έναν βαθμό είναι κατανοητό, ο ενθουσιασμός, η ανάγκη για αυτοπραγμάτωση, για διάκριση που μέχρι έναν βαθμό είναι υγιής διαδικασία. Στους μεγάλους ανθρώπους θα έπρεπε η ματαιοδοξία να ελέγχεται. Αν κάποιος μετά τα 35-40 εξακολουθεί να έχει τέτοιες τάσεις, μάλλον θα χρειάζεται και φαρμακευτική αγωγή»

Έτυχε ποτέ να τους συμβουλέψει να προσέξουν το καλάμι;

«Όταν πρόκειται για ανθρώπους ειδικά από το κοντινό μου περιβάλλον υπήρξαν στιγμές που τους έπιασα και τους είπα «παιδιά, μην τρελαθούμε, μια απλή δουλειά κάνουμε, το ότι αυτό παίρνει δημοσιότητα δεν σημαίνει κάτι». Ξέρετε, παλιά για να γίνει κάποιος διάσημος έπρεπε να είχε εφεύρει την πυρίτιδα, να “χει πάρει βραβείο Νόμπελ, να “χει κάνει μια πολύ σημαντική ανακάλυψη. Σήμερα μπορεί να είσαι διάσημος απλώς παίζοντας σε ένα τηλεπαιχνίδι. Το ότι επειδή παίζεις σε ένα σίριαλ και είσαι και καλός ενδεχομένως, το να σου λένε «μπράβο» στον δρόμο δεν είναι κάτι τόσο σημαντικό, είναι ευχάριστο, είναι καλοδεχούμενο, αλλά μέχρι εκεί», λέει ο ηθοποιός στο Tv Έθνος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr