Νατάσα Βαρελά: Συντετριμμένη η συνάδερφός της, Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη στο Νέο Κανάλι


21-08-2018 15:49

Συγκλονισμένοι είναι οι συνάδερφοι της Νατάσας Βαρελά στο Νέο Κανάλι.

Συντετριμμένη η Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη αναφέρθηκε στον ξαφνικό θάνατο της 33χρονης δημοσιογράφου λέγοντας:

«Σκεφτόμουν όλη μέρα σήμερα τι να πω και πως να το πω. Δεν υπάρχουν λόγια… Πιστεύω ότι όλοι αντιλαμβάνεστε πόσο βαρύ είναι το κλίμα εδώ… Κάπου εκεί χάνεις τη λογική και προσπαθείς να σκεφτείς τι είναι η ζωή και τι ακριβώς κάνουμε όλοι εμείς εδώ.

Έχουμε ακούσει και διαβάσει πάρα πολλά πράγματα. Θεωρίες. Εμείς αυτό που έχουμε να σας πούμε είναι πως η Νατάσσα όντως έφυγε τα ξημερώματα της Κυριακής από διάτρηση στομάχου. Δεν είχε πρόβλημα με το στομάχι της, όπως έχω ακούσει και έχω διαβάσει. Δεν είχε στομαχικές διαταραχές. Δεν έπασχε από κάτι. Δεν είχε έλκος. Ήταν υγιέστατη. Έχουν γράψει διάφορα.

Δυο μέρες πριν πάρει την άδειά της ένιωσε μια αδιαθεσία, χρειάστηκε να απουσιάσει από το Αποκαλυπτικό Δελτίο. Εμείς ξέραμε πως είναι λίγο αδιάθετη. Αυτό το διάστημα από την Παρασκευή μέχρι τώρα, γνωρίζαμε πως ήταν λίγο κρυωμένη.

Δεν πρόλαβε να πάει στο νοσοκομείο κι έτσι κατέληξε καθοδόν. Δεν κατέληξε δυο ώρες αφού εισήχθη σε νοσοκομείο της δυτικής Αττικής. Αυτό δεν ισχύει. Έφτασε στο νοσοκομείο και ήδη δεν είχε σφυγμό».

Πηγή: www.gossip-tv.gr