Στέλιος Λεγάκης: Δεν φαντάζεστε με ποιον πασίγνωστο τραγουδιστή έχει συγγένεια


19-08-2018 1:29

Αυτό το γνωρίζατε για τον Στέλιο Λεγάκη και έναν πασίγνωστο τραγουδιστή; 

O νεαρός τραγουδιστής μιλάει για τη συγγένειά του με τον Stan αλλά και για τη φίλη του Ελένη Φουρέιρα… 

Η «Εκδίκηση» της Ελένης Φουρέιρα ήταν ανάλογη της τεράστιας αποδοχής και επιτυχίας που είχε μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision με την Κύπρο. Γιατί πιστεύεις πως οι αρμόδιοι δεν της έδωσαν ποτέ την ευκαιρία να εκ-προσωπήσει τη χώρα μας 

Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Αυτό που γνωρίζω είναι η τεράστια αποδοχή και από την Κύπρο και από την Ελλάδα αλλά και από όλη την Ευρώπη που έχει πλέον η Ελένη. Το αξίζει. Έχω συνεργαστεί μαζί της και μόνο τα καλύτερα έχω να πω.

Εσύ θα ήθελεςνα μας εκπροσωπήσεις στο θεσμό;

Ναι. Τόσο ως τραγουδιστής όσο και ως συνθέτης. Με τη δεύτερη ιδιότητα δεν θα ήθελα να πάω μόνο μία φορά. Αν μπορούσα να δίνω κάθε χρόνο τραγούδι για τη Eurovision, θα το έκανα. 

Ως συνθέτης και ως τραγουδιστής γιατί θεωρείς πως η Γιάννα Τερζή δεν προκρίθηκε στον τελικό;

Ρίσκαρε γράφοντας η ίδια ένα τραγούδι με ελληνικό στίχο και εγώ την παραδέχομαι. Ίσως ήταν πολύ ελληνικό, για να γίνει προσιτό στο κοινό του εξωτερικού. Δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ με τη Eurovision.

Σε πολλούς θυμίζεις τον Stan. Γιατί πιστεύεις ότι το λένε και πώς νιώθεις για αυτό;

Σίγουρα λόγω εμφάνισης αλλά και του νεαρού της ηλικίας. Το κοινό συνηθίζει να ταυτίζει τους καλλιτέχνες. Βέβαια, έχουμε και συγγένεια με τον Stan, μακρινή βέβαια, οπότε ίσως όντως μοιάζουμε.

                                                          

Πηγή: People

Στέλιος Λεγάκης: Δεν φαντάζεστε με ποιον πασίγνωστο τραγουδιστή έχει συγγένεια